Μην χασετε

Όλγα Κιουρτσάκη: «Οι συμμαθητές μου σχολίαζαν αρνητικά την μητέρα μου ενώ εγώ ήμουν παρούσα»

Η Άντζελα Δημητρίου, γνωστή και ως «η Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Advertisements

 

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με σπουδαίους ερμηνευτές αλλά και στην κατοχή της τεράστιες επιτυχίες.

 

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη μαζί με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη στο περιοδικό «HELLO» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από συναδέλφους της κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

 

«Ο πόλεμος υπάρχει παντού είτε είσαι στη νύχτα είτε στη μέρα. Μου έκλειναν μικρόφωνα, έβγαζαν το όνομά μου από τη μαρκίζα, μου έκοβαν πρόγραμμα, με κακολογούσαν. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό με δολοπλοκίες και πλεκτάνες. Αντιδρούσα όμως με αξιοπρέπεια. Όλα κρίνονται στη σκηνή. Το ταλέντο και η αξία ενός καλλιτέχνη δεν κρύβονται» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν κλείσει ο κύκλος του τραγουδιού δεν θα στεναχωρηθώ, περιμένω το τέλος. Δεν γίνεται να είμαστε συνεχώς στην πρώτη γραμμή» είπε ακόμη.

 

Advertisements

Η κόρη της Όλγα ωστόσο, μίλησε για την απόπειρά της να ασχοληθεί με το τραγούδι, κάτι το οποίο τελικά δεν ακολούθησε.

«Όταν ασχολήθηκα με το τραγούδι ήμουν 19 ετών, δεν είχα ωριμάσει και δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα να ακολουθήσω. Δεχόμενη τόσον αρνητισμό, κλείστηκα στο σπίτι μου για ενάμιση χρόνο»τόνισε.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε μικρή ηλικία επειδή είναι κόρη της διάσημης τραγουδίστριας.

 

«Ήταν αφόρητες και απαράδεκτες οι συμπεριφορές που βίωσα στο σχολείο. Οι συμμαθητές μου έφερναν στο μάθημα τα περιοδικά που έγραφαν για τη μητέρα μου και την σχολίαζαν αρνητικά ενώ ήμουν παρούσα. Για να αποφύγω το bullying και να μην πάω στο σχολείο, προσποιούμουν την άρρωστη», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα