Μην χασετε

Όλγα Κιουρτσάκη: «Εννιά μέρες πριν το γάμο μου έχασα το μωρό που περίμενα»

Για τις δύσκολες ώρες που έζησε όταν έχασε το μωρό που περίμενε, λίγες μόλις μέρες πριν το γάμο της με τον σύζυγό της Φώτη Λιόση, τη ζωή της, τη συνεργασία με τη μητέρα της Άντζελα Δημητρίου και το bullying που έχει δεχτεί μίλησε η Όλγα Κιουρτσάκη. Η κόρη της διάσημης Ελληνίδας τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για όλα όσα έχει ζήσει.

Advertisements

«Μικρή είχα φάει πολύ bullying γιατί η μητέρα μου ήταν διάσημη. Ασχολιόντουσαν με την προσωπική ζωή της μητέρας μου μπροστά μου. Μου έλεγαν διάφορα άσχημα πράγματα. Δεν ήμουν παιδί που έμπλεκα σε καυγάδες, απλά πήγαινα σε μια γωνιά που καθόμουν. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καθόλου να πάω στο σχολείο», εξομολογήθηκε η Όλγα Κιουρτσάκη για τα δύσκολα που έχει περάσει.

Μιλώντας για τον σύζυγό της ανέφερε:  «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και 3 παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

Η ίδια αποκάλυψε ότι θέλουν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ενώ μίλησε και για την αποβολή που είχε 2017:

«Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό. Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

Τέλος, η Όλγα που στο παρελθόν είχε δοκιμάσει και τις δυνάμεις της στο τραγούδι αποκάλυψε πως πλέον ασχολείται με το μακιγιάζ και το hairstyle. «Ασχολούμαι πλέον με το make up και το hair style και μάλιστα εγώ επιμελούμαι τις εμφανίσεις της μητέρας μου. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της και παράλληλα να κάνω κάτι που με εκφράζει και νιώθω απόλυτα ελεύθερη».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα