Μην χασετε

Όλα τα Μυστικά που Κρύβουν Αυτά τα 12 Σαλόνια!

Είναι ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε σπίτι και πολλοί είναι αυτοί που το επιλέγουν για τη διακόσμηση του προσωπικού τους χώρου.

Advertisements

Τι γίνεται, όμως, όταν το λευκό κυριαρχεί; Πώς το συνδυάζουν όσοι το επιλέγουν για τους καναπέδες -και όχι μόνο- του σαλονιού τους;

Eμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας σαλόνι αλλά και για να δώσετε στους λευκούς καναπέδες σας χαρακτήρα και στιλ.

Εδώ αντιθέσεις πολλές δεν υπάρχουν. Είναι όλα λευκά. Τα μόνα που ξεχωρίζουν είναι τα κίτρινα λουλούδια του βάζου και το ανοιχρόχρωμο ξύλο που έχει επιλεγεί για το τραπέζι του σαλονιού αλλά και το λίγο πιο σκούρο για το στρογγυλό τραπεζάκι.
Αν δεν υπήρχαν τα χρωματιστά φρούτα να σπάνε λίγο το άσπρο του συγκεκριμένου σαλονιού, τότε δεν θα υπήρχε τίποτα που να έκανε αντίθεση με το απόλυτο λευκό. Ένα κίτρινο, κόκκινο ή και πράσινο βάζο ή ένα κάδρο με έντονα χρώματα θα μπορούσε να αλλάξει το “βαρετό” τοπίο.
Σε αυτό το σαλόνι το λευκό χρησιμοποιείται ως βάση. Η διακόσμησή του συμπληρώνεται από ξύλινες επιφάνειες. Μια ξύλινη πολυθρόνα-κούνια που κρέμεται από το ταβάνι σίγουρα “ζωντανεύει” τον χώρο.
Το λευκό του καναπέ, των πολυθρόνων και των τοίχων ταιριάζει υπέροχα με το απαλό καφέ του χαλιού, του τραπεζιού και του καφασιού. Παρόλο που δεν δημιουργούνται μεγάλες αντιθέσεις, το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.
Το πράσινο των λουλουδιών και των φυτών είναι αυτό που δίνει χρώμα σε αυτό το σαλόνι. Διαφορετικά, το minimal αυτό σαλόνι είναι ντυμένο στα λευκά.
Το λευκό συνδυάζεται τέλεια με το γκρι, το μπεζ και το κίτρινο αυτού του σαλονιού. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο και εντυπωσιακό.
Τα λεοπάρ μαξιλαράκια είναι τα μόνα που δίνουν ζωή στο λευκό κατά τα άλλα σαλόνι. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως αρκούν.
Εδώ το λευκό του καναπέ και του τοίχου έχει εμπλουτιστεί με διακοσμητικά σε έντονα χρώματα. Το κόκκινο σπάει την “ασπρίλα” ενώ και τα φούξια λουλούδια δίνουν χρώμα στον χώρο.
Μπορεί και εδώ να μην υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις αλλά ο χώρος είναι τόσο όμορφα διακοσμημένος που δεν μας πειράζει.
Το λευκό και το μαύρο (διαχρονικός συνδυασμός) συνδυάζονται αρμονικά σε αυτό το σαλόνι και του δίνουν χαρακτήρα.
Εδώ τα χρώματα είναι τόσο πολλά που είναι στιγμές που ξεχνάμε ότι οι καναπέδες και οι τοίχοι του σαλονιού ειναι λευκοί. Μας αρέσει πολύ.
Αυτό είναι ένα ολόλευκο σαλόνι το οποίο δεν μας αρέσει καθόλου. Ο λόγος που σας το δείχνουμε είναι για να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν. Ακολουθούν -στις παρακάτω φωτογραφίες- λευκά σαλόνια που θα σας εντυπωσιάσουν όπως εντυπωσίασαν και εμάς.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα