Μην χασετε

Ψυχολόγοι αποκαλύπτουν 4 απλά κόλπα για να προσελκύσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει

Οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα έχετε ψάξει διάφορα κόλπα με σκοπό να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Όλοι οι άνθρωποι αναζητάνε μια φόρμουλα για να καταφέρουν να έλθουν πιο κοντά σε κάποιον. Έτσι λοιπόν οι ψυχολόγοι μας αποκαλύπτουν μερικά κόλπα για προσελκύσουμε το ένα πρόσωπο που μας αρέσει.

Κάντε θετικές σκέψεις. Αυτό το απλό τέχνασμα είναι πολύ ισχυρό. Όταν σκέφτεστε κάποιον συχνά, τότε τον εκλύεται. Δημιουργείται ένα θετικό συναίσθημα που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας.

Κοιτάξτε τον απευθείας στα μάτια. Όταν κοιτάτε κάποιον στα μάτια, υποσυνείδητα του λέτε ότι είστε ανοιχτοί προς εκείνον. Επίσης του δείχνετε πως είστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι.

Να τον καλείτε συχνά με το όνομα του. Όταν κάποιος ακούει το όνομα του νιώθει μια οικειότητα. Αυτό το συναίσθημα έχει σχέση με την παιδική ηλικία. Οι άνθρωποι που αγαπάμε περισσότερο είναι οι γονείς μας και είναι οι πρώτοι που μας καλούν με το όνομά μας. Έτσι όταν ακούμε κάποιον που μας φωνάζει με το όνομά μας, νιώθουμε αυτόματα συναισθήματα οικειότητας, φιλικότητας και καλοσύνης.

Advertisements

Αντιγράψτε τη γλώσσα του σώματός του. Όταν μιλάτε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει, δοκιμάστε να αντιγράψετε τις χειρονομίες και τις εκφράσεις του προσώπου του. Αυτό το τέχνασμα ονομάζεται κατοπτρισμός ή το “φαινόμενο χαμαιλέοντας”, και συμβαίνει όταν οι άνθρωποι μιμούνται ασυναίσθητα τη συμπεριφορά του άλλου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα