Μην χασετε

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ! Πώς πραγματικά βλέπεις τη σχέση σου; Πόσο θα κρατήσει;

Πόσο εύκολα ερωτεύεσαι; Είσαι κορίτσι που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της σχέσης της μόνη ή μπλέκεις και τρίτους στα προσωπικά σου; Είσαι άτομο δοτικό ή απαιτείς να παίρνεις περισσότερα από τον έρωτά σου; Αποδέχεσαι τον αγαπημένο σου όπως είναι ή είσαι από τις γυναίκες που ζητούν να αλλάξει για χάση σου; Νομίζεις πως ξέρεις την απάντηση;

Διάβασε το παρακάτω σενάριο-ψυχολογικό τεστ. Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις απαντήσεις που δίνεις σε κάθε μία από τις ερωτήσεις! Κάνε κλικ στο τέλος του άρθρου και δες τι σημαίνει κάθε σου απάντηση…

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ…
– Κατευθύνεσαι με τα πόδια προς το σπίτι του αγαπημένου σου. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι μια ευθεία και θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου πιο γρήγορα, αλλά είναι απλός και βαρετός. Ο δεύτερος έχει στροφές, αλλά και υπέροχα τοπία σε όλη τη διαδρομή, θα σου πάρει όμως αρκετά περισσότερη ώρα για να φτάσεις στο σπίτι.

1. Ποιον από τους δύο δρόμους θα επιλέξεις;

Advertisements
  1. Τον πιο σύντομο
  2. Τον πιο μακρύ

– Στο δρόμο για το σπίτι του καλού σου, βλέπεις δύο μεγάλες ανθισμένες τριανταφυλλιές. Η μία γεμάτη κόκκινα λουλούδια και η άλλη με λευκά τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις να κόψεις 20 για τον φίλο σου.

2. Τι συνδυασμό λουλουδιών θα επιλέξεις;

Μπορείς να πάρεις τριαντάφυλλα ενός μόνο χρώματος ή όσα θέλεις από κόκκινα και λευκά αντίστοιχα

– Φτάνεις τελικά έξω από την πόρτα του αγαπημένου σου. Χτυπάς το κουδούνι και ανοίγει η μητέρα του. Μπορείς να ζητήσεις από την μαμά του να σε οδηγήσει σε εκείνον ή να πας να τον βρεις μόνη σου.

Advertisements

3. Τι από τα δύο θα κάνεις; Θα ζητήσεις από τη μητέρα του να σε πάει ή θα πας μόνη σου;

  1. Ζητάς από τη μητέρα του να σε οδηγήσει
  2. Πηγαίνεις μόνη σου

– Φτάνεις στο υπνοδωμάτιο του αγοριού σου, όμως ανακαλύπτεις πως δεν είναι κανένας εκεί. Έχεις δύο επιλογές. Να αφήσεις τα λουλούδια στο παράθυρο ή πάνω στο κρεβάτι!

4. Που θα τοποθετήσεις τα λουλούδια;

  1. Στο κρεβάτι
  2. Δίπλα στο παράθυρο

– Ήρθε η ώρα για ύπνο. Κοιμάστε σε διαφορετικά δωμάτια με τον φίλο σου. Όταν ξυπνήσεις κατευθύνεσαι προς το δωμάτιό του για να τσεκάρεις αν είναι εκεί. Μπαίνοντας στο δωμάτιο:

5. Είναι ο αγαπημένος σου ξύπνιος ή κοιμάται ακόμα;

Advertisements
  1. Κοιμάται ακόμη
  2. Έχει ξυπνήσει

– Ώρα να γυρίσεις σπίτι σου! Παίρνεις λοιπόν το δρόμο του γυρισμού και έχεις πάλι τις δύο επιλογές. Τη σύντομη, αλλά βαρετή διαδρομή και τη πιο μεγάλη αλλά απολαυστική που θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να επιστρέψεις σπίτι.

6. Ποια διαδρομή θα επιλέξεις;

  1. Τη σύντομη
  2. Την πιο μακρινή

Αποτελέσματα

1. Ποιο δρόμο επιλέγεις για το σπίτι του αγαπημένου σου;

H διαδρομή που επιλέγεις δείχνει την τάση που έχεις σε σχέση με τον έρωτα. Πόσο εύκολα “δαγκώνεις τη λαμαρίνα”; Αν επιλέξεις τη σύντομη διαδρομή, τότε λαβώνεσαι από τα βέλη του έρωτα πολύ γρήγορα και εύκολα!Αν από την άλλη επιλέξεις τη μακρινή διαδρομή, τότε χρειάζεσαι χρόνο για να πειστείς και δεν πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και τόσο εύκολα.

2. Ποιο συνδυασμό τριαντάφυλλων επέλεξες;

Ο αριθμός των κόκκινων τριαντάφυλλων αντικατοπτρίζει τις θυσίες που είσαι διατεθειμένη να κάνεις για μια σχέση. Τι είσαι έτοιμη να δώσεις για εκείνον… Αντίθετα τα λευκά λουλούδια φανερώνουν όλα όσα περιμένεις να πάρεις από τη σχέση σου. Αν λοιπόν για παράδειγμα επιλέξεις ένα μόνο λευκό τριαντάφυλλο και όλα τα υπόλοιπα κόκκινα, τότε είναι δίνει κατά 90% σε μια σχέση, ενώ περιμένεις να πάρεις μόλις το 10%πίσω.

3. Ζητάς από τη μητέρα του να σε οδηγήσει σε εκείνον ή το κάνεις μόνη σου;

Αυτή είναι μια ερώτηση που αποσαφηνίζει τον τρόπο που λύνεις τα προβλήματα σε μια σχέση. Αν είσαι από εκείνες που θα ζητήσουν από τη μητέρα να τους οδηγήσει στον καλό τους, τότε είναι πιθανό να το εμπλέκεις και τρίτους κάθε φορά που έχεις δυσκολίες. Παράλληλα μια τέτοια απάντηση, δείχνει πως έχεις την τάση να κάνεις πως δεν βλέπεις τα προβλήματα.

Αν πάλι δοκίμασες να βρεις μόνη σου τον αγαπημένο σου, τότε μάλλον ανήκεις σε εκείνους τους ανθρώπους που προτιμούν την ευθεία οδό. Αν συναντήσεις ένα πρόβλημα, στέκεσαι μπροστά του, το αντιμετωπίζεις και το λύνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

4. Που τοποθετείς τα τριαντάφυλλα; Στο παράθυρο ή στο κρεβάτι;

H θέση που επιλέγεις να βάλεις την ανθοδέσμη, έχει να κάνει με τη συχνότητα με την οποία επιθυμείς να συναντάς το αγόρι σου. Αν επιλέξεις το κρεβάτι έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση στη σχέση και θέλεις να βλέπεις τον αγαπημένο σου κάθε μέρα αν είναι δυνατό.

Αν πάλι επιλέξεις το παράθυρο, τότε μάλλον δεν περιμένεις ή δεν έχεις ανάγκη να βλέπεις τον αγαπημένο σου συνέχεια

5. Do you find your love asleep or awake?

Αν βρεις τον αγαπημένο σου να κοιμάται, τότε μάλλον τον δέχεσαι όπως ακριβώς είναι! Αντίθετα αν περιμένεις να τον βρεις ξύπνιο, τότε είναι πιθανό να περιμένεις από εκείνον να αλλάξει για εσένα

6. Ποιο δρόμο επιλέγεις για την επιστροφή;

Ο γυρισμός και η διαδρομή που θα επιλέξεις εξηγεί το χρόνο που θα μείνεις στην αγάπη. Αν διαλέξεις λοιπόν τη σύντομη διαδρομή, τότε “ξενερώνεις”, σου “τελειώνει” ο έρωτας πολύ εύκολα. Αντίθετα αν επιλέξεις τη μακρινή, τότε είναι πιο πιθανό να παραμείνεις ερωτευμένη για περισσότερο καιρό

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα