Μην χασετε

Ψάθινη τσάντα: 10 όμορφες προτάσεις για να την φοράτε και εκτός παραλίας

Η ψάθα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων στην παραλία, αλλά τις τελευταίες σεζόν την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και σε outfits μέσα στην πόλη, ήδη από τους πρώτους μήνες της άνοιξης.

Advertisements

 

 

 

 

Το μέγεθος μιας μεγάλης ψάθινης basket bag είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τις βόλτες μας στην πόλη, αφού χωράει κυριολεκτικά τα πάντα και συνδυάζετε τέλεια με τα ρομαντικά φορέματα, τα κλασικά denims και τα αέρινα πουκάμισα, δίνοντας ένα αέρα Jane Birkin στο στυλ μας.

Advertisements

 

 

 

 

Εκτός από την κλασική τσάντα καλάθι, όλες σχεδόν οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει τσάντες από ψάθα, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Από mini bags, half moon τσάντες και βραδινά τσαντάκια για τις εξόδους στο αγαπημένο μας νησί, έως μεγάλες τύπου tote bags που μπλέκονται με δερμάτινες λεπτομέρειες και πολύχρωμα κεντήματα.

Advertisements

 

 

Φορέστε ένα maxi kaftan dress, ένα μεγάλο καπέλο και statement boho αξεσουάρ για να συνδυάσετε την ψάθινη τσάντα σας με τις πρωινές δουλειές στο κέντρο. Αν πάλι θέλετε να πάτε σε κάτι πιο basic, ένα loose ελαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι με ένα tank top ή ένα πουκάμισο, θα δημιουργήσει τον τέλειο καμβά που θα αναδείξει μια ψάθινη τσάντα με χρώμα.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα