Μην χασετε

«Χώρισα πριν καιρό και δεν μπορώ να βρω κάποιον σύντροφο»! Να τι φταίει…

Έχεις χωρίσει εδώ και 2,3 ή 23 μήνες και δεν μπορείς να βρεις κάποιον άνθρωπο που να ταιριάξεις και να δημιουργήσεις μαζί του μια όμορφη σχέση; Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως ίσως κάνεις ένα πολύ σημαντικό λάθος!

Μήπως οι πράξεις και η ζωή σου δεν δείχνουν προς τα έξω ότι είσαι τελείως ελεύθερη;

Πολλές γυναίκες, ειδικά μετά από ένα διαζύγιο, επιλέγουν να μην αποκαλύπτουν σε όλο τους το περιβάλλον τον χωρισμό τους γιατί φοβούνται για τα πιθανά κουτσομπολιά που μπορεί να υπάρξουν γύρω από αυτόν.

Αυτό που πρέπει να κάνεις σε πρώτη φάση πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση μιας σχέσης είναι να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε από το παρελθόν.

Advertisements

1. Άλλαξε τη διαρρύθμιση των επίπλων στο σπίτι σου ώστε να μην σου θυμίζει τις στιγμές που έχεις ζήσει εκεί ή…άλλαξε σπίτι.

2. Πέταξε οτιδήποτε θυμίζει τον πρώην σου και αντικατέστησε τα πάντα με νέα διακοσμητικά αντικείμενα.

3. Άλλαξε τα μαλλιά σου, ξεκίνα γυμναστήριο και κάνε μια μεγάλη αλλαγή στο στιλ σου. Πέταξε ή δώσε τα ρούχα που σου τον θυμίζουν.

4. Βγάλε από το κουδούνι το όνομα του συντρόφου σου και βάλε ένα άλλο όνομα ώστε ο νέος σου σύντροφος να αρχίσει να μπαίνει σαν ιδέα στο μυαλό σου.

Advertisements

5. Κοιμήσου στη μια πλευρά του κρεβατιού και νιώσε σαν να έχεις ήδη κάνει χώρο για τη νέα σου σχέση.

6. Πες σε όλους τους γνωστούς και φίλους ότι χώρισες και είσαι πολύ ευτυχισμένη με αυτό το γεγονός!

7. Βγες, διασκέδασε, ζήσε τη ζωή σου για σένα και όχι με σκοπό να βρεις κάποια σχέση και πίστεψέ μας…ο νέος σου σύντροφος θα σε πλησιάσει πολύ πιο σύντομα από ό,τι περιμένεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα