Μην χασετε

Χώρισαν ο Άκης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου!

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να βιώνει την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία και ο κόσμος να ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την προσωπική του ζωή, όμως ο ίδιος προσπαθεί να μην απασχολεί τα Μέσα με αυτήν.

 

Μετά το τέλος της σχέσης του με την τραγουδίστρια, Demy, ο γνωστός δεν είχαν γίνει γνωστές αρκετές πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Κατά καιρούς τα δημοσιεύματα ήθελαν εντυπωσιακές γυναίκες να είναι στο πλευρό του, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της  Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που άναψε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσω των social media και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Advertisements

 

 

‘Εδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα, δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν κοινές τους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού DownTown, ο σεφ και η εντυπωσιακή βιολόγος δεν είναι πια μαζί! Αποφάσισαν μετά από τρεις μήνες σχέσης να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

 

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως η Φωτεινή δεν έχει διαγράψει τις φωτογραφίες τους από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πως είναι ακόμη διαδικτυακοί φίλοι.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα