Μην χασετε

Χρώμα μαλλιών για Καστανές: Οι 11 πιο hot αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Και όμως δεν είναι όλα ίδια. Όταν μιλάμε για την καστανή απόχρωση και τις καστανές αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών. Με ευκολία θα λέγαμε, λοιπόν, ότι μπορεί το χρώμα μαλλιών κάθε γυναίκας να είναι διαφορετικό και άρα να μιλάμε για άπειρες ξεχωριστές καστανές αποχρώσεις.

Όμως, επειδή θέλουμε να θέσουμε τα όρια που πρέπει για να καταλήξεις κι εσύ σε μία απόχρωση που να λατρέψεις και να σε χαρακτηρίζει, βρήκαμε τις πιο 11 πιο hot και juicy και σου τις παρουσιάζουμε, για να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου την επόμενη φορά. 

Αλλά επειδή εμείς το ξεκαθαρίσαμε και πιο πάνω, πρέπει να τονίσουμε μία ακόμα φορά, ότι όσο πιστά και αν θέλεις να αντιγράψεις την απόχρωση που θα δεις στα μοντέλα, να ξέρεις ότι στην πραγματικότητα δε θα τα καταφέρεις ποτέ. Και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ακόμα και από την ίδια την τρίχα.

Άρα, δες όλες αυτές τις αποχρώσεις παραπάνω σαν κύρια έμπνευση και έπειτα κάνε τις δικές σου δοκιμές στα μαλλιά σου και βρες έπειτα το απόλυτο καστανό που θα σου ταιριάζει γάντι.

Advertisements

Bronde: Πριν λίγα χρόνια είχε γίνει η κυρίαρχη τάση. Τώρα, το καστανό συναντά το ξανθό και το αποτέλεσμα είναι σούπερ γλυκό και κολακεύει κάθε τύπου επιδερμίδας.

Του κακάο: Είναι ίσως η πιο συχνή απόχρωση σε φυσικά μαλλιά. Το βρίσκεις πάντα και παντού αλλά δε το βαριέσαι ποτέ. Τέτοιες αποχρώσεις ταιριάζουν σε σταρένιες επιδερμίδες ενώ με λίγα highlights τους καλοκαιρινούς μήνες, είσαι έτοιμη!

Advertisements

Καραμέλα: Είναι ένα από τα πιο δύσκολα χρώματα να πετύχεις και να συντηρήσεις. Η καραμέλα έχεις επίσης πολλές εκδοχές, γι’ αυτό διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου.

Mocha: Μια πλούσια καστανή απόχρωση, το χρώμα της mocha ταιριάζει σε σταράτες επιδερμίδες και σε δέρματα στους τόνους της ελιάς, καθώς και σε γυναίκες με καστανά μάτια.

Advertisements

Espresso: Το τέλειο καστανό χρώμα του espresso είναι εξαιρετικό σε σταράτες και πιο σκούρες επιδερμίδες καθώς και συνδυαστικά με σκούρα χρώματα ματιών. Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο, επένδυσε σε σκούρα κραγιόν για να δίνεις έμφαση.

Της γλυκιάς καραμέλας: Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλουμε να πάμε σε κάτι που μας γλυκαίνει και οριακά θέλουμε να δοκιμάσουμε μία πολύ πιο ανοικτή απόχρωση αλλά διστάζουμε.

Sunkissed καστανό: Η απόχρωση που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν, όλες το παλεύουν και όλες το χαζεύουμε στο pinterest. Το πετυχαίνεις με balayage και ελάχιστα πιο ανοικτά highlights σε φυσική καστανή απόχρωση για το τέλειο αποτέλεσμα

Σκούρο καστανό: Τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος, καθώς θεωρείται κομψή απόχρωση για σοφιστικέ στυλ.

Σοκολάτα γάλακτος: Είναι η σωστή απόχρωση για όσες θέλουν να γλυκάνουν το σκούρο καστανό τους και αυτή που ζητούν οι ξανθές όταν θέλουν να σκουρύνουν.

Καστανό με κανέλα: Οι τάση του copper παρεισφρέει στο καστανό και εσύ έχεις ένα από τα πιο ξεχωριστά χρώματα μαλλιών.

Της μαύρης σοκολάτας: Είναι μία απόχρωση που παίζει πάντα τον χειμώνα, ειδικά από όσες αγαπούν τα σκούρα χρώματα. Ιδανική εποχή να το κάνεις είναι τώρα, αν θέλεις να σου ανοίξει και λίγο από τον ήλιο, άρα και να έχεις το τέλειο αγνό καστανό

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα