Μην χασετε

Χρύσπα: «Έχω λιποθυμήσει στο καμαρίνι – Οι γύρω μου με πίεζαν και έφτανα σε ακραίες καταστάσεις»

Με το φαινόμενο γιο – γιο, τις αυξομειώσεις δηλαδή του σωματικού μας βάρους, ασχολήθηκε η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Καλεσμένη ήταν γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα, η οποία έχει δει τον δείκτη της ζυγαριάς της να αλλάζει πολλές φορές. Η Χρύσπα μίλησε για την δική της «μάχη» με τα κιλά κι όλα τα ακραία πράγματα που έχει κάνει για να χάσει βάρος και εξηγεί πώς οι αυξομειώσεις του βάρους είχαν επιπτώσεις στην  την υγεία της.

Advertisements

«Έχω υπάρξει 10 κιλά πάνω, 10 κιλά κάτω. Ιδιαίτερα σε περιόδους που δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν, είχα πολύ άστατο ύπνο. Μέχρι και σήμερα, βάζω και βγάζω κιλά. Έχω κάνει πάρα πολύ ακραίες δίαιτες που είναι καταστροφικές για τον οργανισμό. Το έχω πληρώσει αυτό με θέματα υγείας. Έχω λιποθυμήσει από αδυναμία σε καμαρίνι. Εκεί είναι που κατάλαβα ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον οργανισμό σου.

Επαναπαυόμουν, γιατί έβλεπα μια απότομη απώλεια βάρους και μετά έλεγα ότι μπορώ να φάω. Κι αυτό γινόταν αρκετά συχνά. Είχα βουλιμικά επεισόδια στο παρελθόν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να έχω δημιουργήσει διάφορα στον εαυτό μου, όπως με τον θυρεοειδή.

Τα τελευταία χρόνια δεν κάνω ακρότητες όσον αφορά τη διατροφή μου και παράλληλα γυμνάζομαι. Εγώ ήμουν πάντα εντάξει με τα κιλά μου. Οι γύρω μου ήταν που με πίεζαν και έφτανα σε ακραίες καταστάσεις. Τώρα ό,τι και να μου πουν δεν επηρεάζομαι, γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Χρύσπα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα