Μην χασετε

Χρύσα Ρώπα: Συγκινημένη αποκάλυψε πως έμαθε η ίδια ότι είναι υιοθετημένη

Όπως αποκάλυψε πως έμαθε η ίδια ότι είναι υιοθετημένη στα 12 της χρόνια και μίλησε συγκινημένη για την αναδοχή της από τον πρώτο ξάδελφο του πατέρα της αλλά και στις σχέσεις της με τους θετούς γονείς της. «Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Το ποια είμαι σήμερα, έχει διαμορφωθεί βάσει αυτών των εμπειριών», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

Είπα ότι είμαι υιοθετημένη γιατί ήθελα να εκπροσωπήσω παρόμοιες περιπτώσεις είτε ατόμων που έχουν υιοθετηθεί είτε γονέων που έχουν προχωρήσει σε υιοθεσία, είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και στη συνέχεια ανέφερε συγκινημένη: «Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία αλλά στο ψέμα. Ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια. Κατά τη διάρκεια συνέλευσης πολυκατοικίας συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα επειδή ήταν καινούργια στην πολυκατοικία και ενώ είχαν ανάψει τα αίματα και ενώ επέστρεφα από το σχολείο είπε η μαμά μου “Νίκο το παιδί” και τότε εκείνη η γυναίκα είπε. “Σιγά μωρή από το …. το έβγαλες” και ακολούθησε σιωπή και διαλύθηκε η συνέλευση. Ο καθένας μπήκε στα σπίτια του σα να μη συνέβαινε τίποτα. Κι όταν επέστρεψα στο σπίτι δεν έπρεπε να κλάψω ούτε να στενοχωρηθώ. Ήταν από τα ζωτικά τους ψέμματα κι εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν μου εξήγησε κανείς. Δεν δικαιολόγησε κανείς τον σεισμό που έπαθα ψυχολογικά. Εγώ έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένη”.

Όπως εξομολογήθηκε δεν έγινε ποτέ παιδί των πραγματικών γονιών της, ούτε τη διεκδίκησαν. “Είμαι ευτυχής που με δώσανε και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Που έμαθα γράμματα γιατί τα άλλα παιδιά τους μόνο το Δημοτικό τελείωσαν” είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια δακρυσμένη απάντησε στην ερώτηση της Κατρίτση αν της λείπει που δεν απέκτησε ποτέ “ρίζες” ότι “Είναι μερικά πράγματα που τα απαγορεύεις στον εαυτό σου”.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα