Μην χασετε

Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Μας ζήτησε να αυνανιστoύμε, το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά είπαμε στοπ»

Ακόμη μια καταγγελία στο χώρο του θεάτρου, αυτή τη φορά έρχεται από την Χρύσα Διαμαντοπούλου μέσω της ΕΡΤ, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει την δική της σοκαριστική εμπειρία από σκηνοθέτη.

Advertisements

 

Η ίδια αποκαλύπτει σeξιστική συμπεριφορά, παρεμβάσεις για να μη βρει δουλειά, ακόμη και ξυλοδαρμούς νεαρών κοριτσιών.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μας ζήτησε να αυνανιστούμε, το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό, είπαμε στοπ δεν είναι θέατρο αυτό. Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου ήρθε αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Όπως καταγγέλλει στην ΕΡΤ, χρόνια μετά όταν γύρισε από το Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της, ο ίδιος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του για να την εμποδίσει να βρει δουλειά στο θέατρο.

 

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια», τονίζει μεταξύ άλλων η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Πηγή: ert.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα