Μην χασετε

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Αφαίρεσε το όνομα του Αλέξη Κούγια από το νέο της βιβλίο»

Η ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη έχει κοστίσει ιδιαίτερα στον Αλέξη Κούγια, καθώς μεγάλη μερίδα των πολιτών και του καλλιτεχνικού κόσμου καταδίκασε αυτή την κίνησή του.

 

Στη συνέχεια, οι δηλώσεις του περί «επαγγελματιών» και «ακραίων ομοφυλόφιλων», η προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητας των μηνυτών και οι απειλές του για μηνύσεις κατά πάντων απλά έριξαν ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά, εξαγριώνοντας τον κόσμο – ακόμα και τους υποστηρικτές του κ. Κούγια.

 

Advertisements

Φαίνεται, όμως, ότι ο ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενος δικηγόρος έχασε και μια θαυμάστρια, η οποία μάλιστα τον χτύπησε και κάτω από τη ζώνη.

 

Η αποκήρυξη του Κούγια από τη Χρυσηίδα Δημουλίδου

Βλέπετε, η Χρυσηίδα Δημουλίδου αποφάσισε να αφαιρέσει αναφορά στο όνομα του Αλέξη Κούγια από το νέο της αστυνομικό πόνημα.

Advertisements

Όπως ανέφερε η συγγραφέας σε σχόλιο στο Facebook, μεγάλο μέρος του νέου της βιβλίου αφορά σε δικαστική πλάνη και σε κάποιο σημείο αναφέρεται το όνομα του κ. Κούγια «ως παράδειγμα ικανού δικηγόρου υπεράσπισης».

«Μετά από τα τελευταία γεγονότα, το αφαίρεσα και το αντικατέστησα με όνομα μυθοπλαστικό. Λυπάμαι πολύ που αναλάβατε αυτή την υπόθεση», αναφέρει η κ. Δημουλίδου σε αυτήν την κίνηση πρωτοφανούς σκληρότητας.

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα