Μην χασετε

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 14 όμορφες ιδέες για να στολίσεις το σπίτι σου με κορμούς δέντρων

Το ξύλινο στοιχείο ταιριάζει υπέροχα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Τα ξύλινα διακοσμητικά είναι ιδανικά για ένα μοντέρνα στολισμένο σπίτι με γιορτινή διάθεση. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κορμούς είναι μια καλή ιδέα καθώς μπορείς να φτιάξεις μοναδικά χειροποίητα διακοσμητικά και υπέροχες DIY ξύλινες κατασκευές!

Οι κορμοί δέντρων στη διακόσμηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξεις πολλά παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα στοιχεία διακόσμησης για το σπίτι. Ρίξε μια ματιά στις 7 παρακάτω ιδέες και πάρε έμπνευση για να στολίσεις τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σου!

DIY χριστουγεννιάτικο δέντρο από κορμούς δέντρων!

Καταπληκτική ιδέα για το σπίτι τα Χριστούγεννα είναι ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από κορμούς δέντρων ή κλαδιά. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα, που δεν πιάνει πολύτιμο χώρο από το σπίτι σου και δε σου κόστισε πολλά χρήματα!

Advertisements

 

 

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο!

Τι θα έλεγες για μερικά ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια; Κόψε ροδέλες από έναν λεπτό κορμό δέντρου και στόλισε τα μικρά κομμάτια ξύλου με χρώματα, κορδέλες, χάντρες, χαρτιά, κουμπιά, χρυσόσκονη και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Τέλος κάνε μια τρύπα για να περάσεις λίγο σχοινί ή κορδέλα στα στολίδια σου και είναι έτοιμα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Advertisements

 

 

Ξύλινες φιγούρες από κορμούς δέντρων!

Μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη κατασκευή από κορμούς δέντρων είναι και οι φιγούρες όπως για παράδειγμα χιονάνθρωποι. Χρησιμοποίησε χρώματα για ξύλα και αξεσουάρ όπως κασκόλ, χαρτόνια και σκουφιά για να ολοκληρώσεις τις κατασκευές σου!

Advertisements

 

 

Χειροποίητο στεφάνι από κορμό δέντρου!

Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να στολίσεις την εξώπορτα, την είσοδο του σπιτιού ή τους τοίχους τα Χριστούγεννα, σου έχουμε μια ωραία πρόταση. Φτιάξε ένα DIY ξύλινο στεφάνι από ροδέλες ξύλου! Η διαδικασία είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα μοναδικό, ειδικά αν στολίσεις το στεφάνι με φιόγκους, κλαδιά έλατου και φωτάκια!

 

 

Γιρλάντες από δίσκους ξύλου!

Στόλισε το σπίτι σου τα Χριστούγεννα με ξύλινες γιρλάντες με ευχές και σχέδια. Κόψε ροδέλες από κορμούς δέντρων ή κλαδιά, γράψε κάποιο μήνυμα πάνω τους και ένωσε τις με λίγο σχοινί. Ύστερα κρέμασε τη DIY γιρλάντα σου στο τοίχο, στο τζάκι ή σε μια πόρτα!

 

 

Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με δίσκους από κορμούς!

Πολύ μοντέρνα και δημιουργική ιδέα είναι και η διακόσμηση της τραπεζαρίας με κορμούς δέντρων. Λεπτοί δίσκοι από κορμούς δέντρων κάτ από τα πιάτα μπορούν να στολίσουν όμορφα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να δώσουν μια μοντέρνα αισθητική!

 

 

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κεράκια σε κορμούς δέντρων!

Μια πολύ minimal και κομψή επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ξύλα είναι το να βάλεις κεράκια σε κομμάτια κορμού. Κάνε μια μικρή τρύπα και τοποθέτησε ρεσό. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κεριά θα κάνει το σπίτι σου πιο cozy τον χειμώνα!

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα