Μην χασετε

Χριστίνα Λαμπίρη: «Έζησα την γέννηση τoυ εγγoνoύ μου online»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες του εγκλεισμού

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε πρόσφατα η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε λόγω των περιορισμών που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός και αποκάλυψε ότι έζησε την γέννηση του εγγονού της online.

«Ξέρεις τι είναι να γεννά η κόρη σου, το μοναχοπαίδι σου, και να μην μπορείς να είσαι μαζί της στην κλινική; Η κόρη μου ζει μόνιμα στην Πάτρα μαζί με τον άντρα της. Το ότι δεν βρέθηκα στον πολιτικό γάμο της κόρης μου οκ, δεν με πείραξε, δεν ήταν ο θρησκευτικός γάμος, το μυστήριο. Αλλά να μην μπορώ να πάω σε άλλο νομό, γιατί είχαμε καραντίνα, στη γέννα της θυγατέρας μου; Θα σου αποκαλύψω κάτι. Έζησα τη γέννηση του μωρού online. Σε ζωντανή σύνδεση. Ο γαμπρός μου μού έλεγε: «Μητέρα τώρα έχουμε διαστολή, λίγο ακόμα και θα γεννήσει.»

 

Όλα από το τηλέφωνο. Να αγωνιάς για το παιδί σου και να μην είσαι κοντά του. Την τελευταία στιγμή υπήρξε επιπλοκή και γέννησε τελικά με καισαρική. Αυτά έζησα ως μάνα. Πολύ δύσκολα συναισθήματα. Εξαιρετικά δύσκολα. Δεν με καλύπτουν οι λέξεις. Από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής, όπως η γέννηση, κι εγώ απούσα. Οι μητέρες θα με καταλάβουν. 

Advertisements

Δεν είναι κάτι απλό, δεν περιγράφεται. Ξέρεις τι είναι να βλέπω φωτογραφίες του εγγονού μου από κινητά και νύφη την κόρη μου από τηλέφωνα; Τον Σεπτέμβριο, πρώτα ο Θεός, ας μας αξιώσει στην οικογένεια να ζήσουμε έναν θρησκευτικό γάμο. και τη βάφτιση του μωρού μας, του γλυκού μας αγοριού, του Διονύση, που θα πάρει το όνομα του συμπέθερου. Τους ευχαριστώ πολύ που στήριξαν την κόρη μου» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη στο Enjoy.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα