Μην χασετε

Χριστίνα Κοντοβά: «Σε όλη την διαδικασία της υιοθεσίας η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι ο αποχωρισμός»

Ένα ακόμη update του ταξιδιού της στην Ουγκάντα έκανε μέσα από τα social media η Χριστίνα Κοντοβά, ενός ταξιδιού με έναν ιδιαίτερα σημαντικό σκοπό. Όπως θα θυμάσαι, η σχεδιάστρια μόδας έχει εδώ και έναν χρόνο λάβει μια απόφαση ζωής, να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, τη μικρή Ada, από την Αφρική. Στο πλευρό της βρίσκεται φυσικά ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης.

Advertisements

 

Η νέα μαμά λοιπόν έχει αποκαλύψει πως τον τελευταίο χρόνο μένει στην Ουγκάντα, ενώ ανα διαστήματα επιστρέφει στην Ελλάδα για να διευθετήσει ορισμένες επαγγελματικής φύσεως υποχρεώσεις.

Αυτή η δύσκολη ώρα του αποχωρισμού λοιπόν έφτασε για τις δυο τους, μετά από περίπου τέσσερις βδομάδες που έμεινε εκεί η σχεδιάστρια. “Μέχρι να συναντηθούμε ξανά” σημείωσε στο story που δημοσίευσε από την ώρα που έφευγε.

 

Ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία με την κόρη της στο προφίλ της όπου την βλέπουμε να την κρατά από το χέρι και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: “Αποχωρισμός. Σε όλη την διαδικασία της υιοθεσίας η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι ο αποχωρισμός. “Η μαμά θα πάει για δουλειά και θα γυρίσει”, “Μαμά, όχι θα γυρίσει (μην φύγεις)””

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα