Μην χασετε

Χρήστος Λούλης: «Πάγωσα όταν είδα την Κατερίνα Λέχου να μιλά με σπασμένη φωνή»

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εφημερίδα RealNews και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου.

 

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν γνωστό πως ορισμένοι συνάδελφοι είχαν απρεπή συμπεριοφορά, είτε αυτό έχει να κάνει με το δύσκολο εργασιακό κλίμα που δημιουργούσαν, είτε με περιστατικά παρενόχλησης, αλλά τόνισε πως κανείς δεν αντιληφθεί την πραγματική έκταση των γεγονότων.

-Πες μου για το τσουνάμι των καταγγελιών για λεκτική και σeξουαλική βία στον χώρο σας…

Advertisements

Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης. Μια κουκλάρα, ατρόμητη σαν τσολιάς, να μιλά με σπασμένη φωνή. Ξέραμε πως υπήρχαν παλιοχαρακτήρες στο θέατρο – το λέω κομψά – αλλά όχι ότι έκαναν τόσο κακό. Άλλο να ακούς πώς κάποιος είναι απαιτητικός στις πρόβες ή δύσκολος ή πως είναι «πέφτουλας» και άλλο να ακούς τέτοια «τέρατα» που γίνονταν. Είδα την Κατερίνα πώς έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια και αρρώστησα. Και να έχεις διαβάσει την είδηση, όταν βλέπεις το όποιο θύμα «ραγισμένο» να εξιστορεί όσα βίωσε, σφίγγεται το στομάχι σου, χάνεις τον ύπνο σου. Καμάρωσα όλους αυτούς που τόλμησαν να καταθέσουν την αλήθεια τους με γενναιότητα και θάρρος. Μετά από αυτή την κίνησή τους, θα καθαρίσει το τοπίο και θα φοβηθούν άλλοι παλιοχαρακτήρες να κάνουν ανάλογες ασχήμιες. Το πιστεύω.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα