Μην χασετε

Χρήστος Λούλης: «Με το σποτ για τον κoρoνoϊό οι συνάδελφοί μου με κατηγορούσαν ως προδότη»

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το περιβόητο σποτ της πρώτης καραντίνας, στο οποίο είχε πάρει μέρος και είχε χαρακτηριστεί σeξιστικό.

Advertisements

«Δεν θα το ξαναέκανα, όχι επειδή μετάνιωσα που το έκανα, αλλά νομίζω πως αν έπαιρνα μέρος σε ένα σποτ τώρα, νομίζω θα αδικούσα το σποτ. Νομίζω πως αν ξαναέβγαινα να κάνω σποτ θα σχολίαζαν πιο πολύ αυτό που συνέβη πριν παρά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε τώρα. Νομίζω πως όταν παθαίνει τέτοιο κάζο όπως αυτό που έπαθα εγώ, δεν θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι», είπε ο Χρήστος Λούλης.

«Οι πιο πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε σeξισμός στο σποτάκι αλλά ακόμα και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχουν τους δικούς τους λόγους που δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ήμουν για άλλη μια φορά αντικείμενο μίας μεγάλης ανθρωποφαγίας. Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη. Αλλά έτσι είμαστε οι ηθοποιοί, είμαστε τα πιο υπέροχα και τα πιο χαμερπή πλάσματα ταυτόχρονα», κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα