Μην χασετε

Χορεύτρια του Σφακιανάκη δηλώνει: «Είναι ψέμα ότι μας πλήρωσε η Πάολα»

Η αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη απασχόλησε πολύ τα Μέσα τόσο για τους πρωταγωνιστές όσο και για την είδηση ότι η λαϊκή τραγουδίστρια η οποία αποφάσισε να φύγει δυο εβδομάδες νωρίτερα από το σχήμα πλήρωσε όλους τους συνεργάτες της επειδή θα έμεναν χωρίς δουλειά.

Advertisements

 

Η Κατερίνα Βασιλείου, χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη, με ανάρτησή της στα social media ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα διαψεύδοντας την είδηση.

 

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι “δημοσιογράφοι” και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)» έγραψε αρχικά η χορεύτρια.

Τα σχόλια ήταν ποικίλα με κάποιους να ισχυρίζονται ότι δεν είχε λόγο η Πάολα να πληρώσει τους συνεργάτες του Νότη και ότι τα χρήματα δόθηκαν και κάποιους άλλους να συμφωνούν με την άναρτησή της και να μιλούν για αληθινά γεγονότα.

Η Κατερίνα σε μια από τις απαντήσεις της φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο και συνεργάτη Πάολα και να διευκρινίσει ότι το μόνο που ήθελε ήταν να αποκατασταθεί η αλήθεια. «Υπέροχη, μοναδική, θεαααα αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα!!! Βγείτε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια!!!  Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα».

 

Advertisements

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούσαμε ξανά τις δηλώσεις της Κατερίνας η οποία εμμένει στην άποψή της.

Δείτε τις δηλώσεις της

Το σίγουρο είναι πως η Πάολα δεν προέβη σε καμία αποκάλυψη και πως δεν έδωσε εκείνο στο φως της δημοσιότητας την επιθυμία της να πληρώσει τους υπαλλήλους του κέντρου αλλά οι ίδιοι ως ένα ευχαριστώ. Επίσης, στη νυχτερινή Αθήνα είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια αγαπά, σέβεται και βοηθάει τους συνεργάτες της πάντα και κυρίως χωρίς να της το ζητήσουν.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα