Μην χασετε

Χειροτονήθηκε ιερομόναχος ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας

Έναν άλλο δρόμο, αυτό του Θεού και της εκκλησίας επέλεξε ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε πριν περίπου ένα μήνα στην Μητρόπολη Λαγκαδά ως ιερομόναχος και πλέον είναι ο πατήρ Κυπριανός.

Advertisements

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE, παραδέχθηκε ότι αλλάζει τη ζωή του, ενώ υποστήριξε πώς δεν χειροτονήθηκε αλλά προετοιμάζεται να χειροτονηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο, μετά τη δημοσίευση του θέματος και το σούσουρο που δημιουργήθηκε, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Χορταρέα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πώς τίποτα δεν ισχύει και τα διέψευσε όλα.

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15αύγουστο» είπε ο Νίκος Χορταρέας στο ΤLIFE.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με τη Μητρόπολη Λαγκαδά, δεν πήρε κάποια επίσημη απάντηση αφού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά ήταν απασχολημένος και δεν μπορούσε να δώσει την επίσημη εκδοχή της υπόθεσης

Πάντως μέσα στους εκκλησιαστικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, είναι κοινό μυστικό η χειροτονία του γνωστού αστρολόγου ο οποίος πλέον αποκαλείται πατήρ Κυπριανός και μάλιστα λέγεται πώς η χειροτονία του έγινε πριν από ένα μήνα στην γιορτή της Αναλήψεως ! Δεν ξέρουμε αν η επιλογή του νέου ονόματός του είναι τυχαία αλλά,σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση ο Άγιος Κυπριανός είναι ο Άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα