Μην χασετε

Χειμωνιάτικα Φορέματα που θέλεις να έχεις στην συλλογή σου!

Τα φορέματα είναι ένας υπέροχος τρόπος να αναδείξεις το σώμα σου, και αν βρεις το κατάλληλο να κρύψεις και ατέλειες. Δεν τα φοράς μόνο το καλοκαίρι ή την άνοιξη, αλλά με τα φορέματα δημιουργείς εξαιρετικά ντυσίματα ακόμα και τον χειμώνα.

Advertisements

Αν λοιπόν ψάχνεις χειμωνιάτικα φορέματα, παρακάτω θα βρεις υπέροχες επιλογές για να πάρεις ιδέες για το επόμενο outfit!

Κοντό φόρεμα με ψηλές μπότες

Θα αρχίσουμε με τις σέξι εμφανίσεις που μπορείς να κάνεις. Φυσικά υπάρχουν εξαιρετικά κοντά φορέματα για να φορέσεις τον χειμώνα, όπως το γκρι που βλέπεις παρακάτω. Ένα μάλλινο φόρεμα, ή ένα με χοντρό ύφασμα είναι κατάλληλο για τους κρύους μήνες και θα μπορείς να τα φοράς όχι μόνο για ποτό, αλλά και στις απογευματινές σου βόλτες. Ένας τέλειος συνδυασμός είναι να φορέσεις τα κοντά εφαρμοστά φορέματα με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο.

Φυσικά σου δείχνω παρακάτω και ένα γκρι oversized φόρεμα, που με καφέ ψηλές μπότες είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης το γνωστό παλτό που φοράνε όλες οι fashion bloggers, θα δώσε άλλη εικόνα στο στυλ σου και θα το απογειώσει. Φέτος η μόδα επιβάλλει να κάνουμε εύκολους συνδυασμούς με απλές επιλογές, που όμως θα μας κάνουν να δείχνουμε σικάτες χωρίς να το προσπαθήσουμε πολύ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείς να κάνεις ένα εύκολο χτένισμα στα μαλλιά σου, και να δημιουργήσεις ένα ατιμέλητο κότσο.

Έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι τα πλεκτά φορέματα, τα λεγόμενα sweater dresses άρχισαν να είναι από πέρσι στη μόδα, αλλά φέτος πραγματικά η τάση αυτή έχει εκτοξευτεί! Είναι μία τέλεια επιλογή για τους κρύους μήνες, καθώς όχι μόνο αναδεικνύει τα πόδια, αλλά είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά άνετο και πρακτικό. Φυσικά μας κρατάει και ζεστές!

Τα πουλόβερ φορέματα υπήρχαν αρκετό καιρό στις τάσεις, αλλά η τάση έγινε πολύ γνωστή από τις αδερφές Kardashian, οι οποίες εμφανίζονταν πολύ συχνά με oversized πουλόβερ και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Είναι μία άνετη αλλά ταυτόχρονα σέξι εμφάνιση. Μπορεί να μην είσαι fan της οικογένειας Kardashian-Jenner αλλά αυτός ο τρόπος να φοράμε τα πουλόβερ-φορέματα είναι πραγματικά κολακευτικός για τις γυναίκες! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Ένα λευκό χειμερινό φόρεμα σου δίνει πολλές δυνατότητες να παίξεις με αξεσουάρ και να δημιουργήσεις πολλούς εύκολους συνδυασμούς! Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου χρωματιστό φουλάρι, ή ένα μακρύ κολιέ. Αν επιλέξεις να βάλεις μπότες, γιατί να μη φορέσεις ψηλές χοντρές κάλτσες οι οποίες θα δένουν όλα τα στοιχεία μεταξύ τους;

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασσικά χρώματα του χειμώνα, όπως είναι το μαύρο και το γκρι, τότε πρόσθεσε ένταση στο look σου με ένα κόκκινο φόρεμα! Το κόκκινο χρώμα ταιριάζει και στις ξανθιές αλλά και μελαχρινές, και σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς στο styling. Μπορείς να το συνδυάσεις με καφέ μπότες, μαύρο καλσόν και μαύρες μπότες, αλλά και γιατί όχι και με sneakers! Αν το φόρεμα που θα επιλέξεις είναι μονόχρωμο, τότε μπορείς να παίξεις λίγο περισσότερο με αυτό και να προσθέσεις τις δικές σου πινελιές.

Advertisements

Φορέματα με οπάκ καλσόν

Μερικές φορές, μπορείς να βρεις ένα φόρεμα που σου αρέσει πολύ και να το μετατρέψεις σε χειμερινό ρούχο αν το φορέσεις με οπάκ καλσόν. Το κλειδί είναι να έχεις ένα φόρεμα με χοντρό ύφασμα, ή αν είναι λεπτό, φρόντισε να είναι μακριμάνικο. Για να ολοκληρώσεις το ντύσιμο μπορείς να φορέσεις το δερμάτινο τζάκετ με ένα φουλάρι, και ψηλές γόβες ή χαμηλά μποτάκια, ανάλογα με την ώρα που θα βγεις έξω.

Τα ριγέ φορέματα είναι πάντα στην μόδα και μπορείς να τα φορέσεις και τον χειμώνα με ένα μαύρο καλσόν και ένα παλτό. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως να φορέσεις ριγέ φορέματα, δες το παρακάτω άρθρο για να πάρεις πολλές ιδέες!

Αν είσαι λάτρης των vintage φορεμάτων, τότε μπορείς να τα φορέσεις και τον χειμώνα. Τα ρετρό φορέματα έχουν μία κλασσική αξία που δεν πέφτει στο χρηματιστήριο της μόδας, γιατί προσθέτουν απίστευτη γοητεία και σικ διάθεση, που κανένα άλλο ρούχο δεν μπορεί να το καταφέρει από μόνο του. Επίλεξε ένα vintage φόρεμα σε nude απόχρωση για να το συνδυάζεις εύκολα με πολλά παπούτσια και να κάνεις styling.

Επίσημα φορέματα

Αν θέλεις να φορέσεις φόρεμα για μία επίσημη περίσταση, τα παρακάτω είναι τέλεια! Για σένα που θέλεις να κάνεις μία σοβαρή εμφάνιση, ένα ανθρακί φόρεμα, ή σε στις αποχρώσεις του γκρι, είναι μία ιδανική επιλογή. Θέλεις να παρευρεθείς στην ορκωμοσία της φίλης σου; Θέλεις να πας σε ένα σεμινάριο; Θέλεις να πας για φαγητό με τους συναδέλφους; Ένα ανθρακί φόρεμα, με ένα λευκό πουκάμισο από κάτω είναι η λύση. Μπορείς να επιλέξεις ένα σε γραμμή Α και να ολοκληρώσεις το ντύσιμο με μαύρες κλασσικές γόβες, και ένα τσαντάκι. Είναι μία πολύ σικάτη και κλασσική εικόνα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη!

Αν δεν θέλεις μαύρο ή ανθρακί χρώμα σε κάποια επίσημη περίσταση, στην οποία πρέπει να παρουσιαστείς, τότε ένα σμαραγδί ή πράσινο είναι το χρώμα του χειμώνα που θα ξεχωρίσει φέτος! Μπορείς ακόμα να το επιλέξεις ακόμα και αν ψάχνεις το τέλειο outfit για τα Χριστούγεννα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα