Μην χασετε

Χαρτοπετσέτα ή διακοσμητικό μπάλωμα – πάνω από 70 DIY ιδέες για δημιουργική διακόσμηση

Θέλετε να δημιουργήσετε μόνοι σας μια ωραία διακόσμηση για το σπίτι σας ή να προσαρμόσετε και να ανακαινίσετε τα έπιπλά σας; Πού αλλού θα μπορούσατε να ψάξετε για μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τη δημιουργία ενός DIY πρωτότυπου δώρου και φυσικά εντελώς προσωπικά φτιαγμένο; Η χαρτοπετσέτα και διακοσμητικό μπάλωμα είναι δύο απλές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τη διακόσμηση των  όνειρων σας. Πώς; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε …

Advertisements

Ποια είναι η χαρτοπετσέτα και αυτό που τη διακρίνει το διακοσμητικόεπίθεμα;

Σε γενικές γραμμές, οι δύο τεχνικές έχουν τον ίδιο στόχο και με βάση την ίδια αρχή. μοτίβα χρήσης χαρτιού που έχουν κολλήσει πάνω σε ένα υπόστρωμα για να κάνειτε μια δημιουργική διακόσμηση. Το αποτέλεσμα – η ψευδαίσθηση ότι έχουν ζωγραφισμένα τα σχέδια αυτάμε το χέρι. Πολύ εύκολο στη συνέχεια να ξεγελάσετε τους φίλους σας στην πίστη τους ότι θα μετατραπεί σε δημιουργική κατασκευή. Η μόνηδιαφορά μεταξύ της χαρτοπετσέτας και του διακοσμητικού μπαλώματος είναι το είδος του χαρτιού που χρησιμοποιείται. Ενώ η πρώτημέθοδος χρησιμοποιεί πετσέτες, η δεύτερη – χρησιμοποιεί ειδικό χαρτί.

Ποια από τις δύο τεχνικές να προτιμήσετε; Στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά δύσκολο να υπάρξει μια προτίμηση για το ένα ή το άλλο. Τόσο το ένα όσο και το άλλο επιτρέπουν λαμπρές δημιουργίες. Ωστόσο, το χαρτί Decopatch είναι λίγο ισχυρότερη από τις χαρτοπετσέτες που είναι λεπτές που μαλακόνυν  πολύ εύκολα τη συγκόλληση. Ταυτόχρονα, η τελευταία έχει μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από χαρτί.

Τεχνικές για να συνειδητοποιήσετε τα είδη των υλικών

Η εφαρμογή των πετσετών θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο μέσων – ξύλο, χαρτόνι, μέταλλο, πλαστικό, πορσελάνη, κλπ Μπορείτε ακόμη να τη χρησιμοποιήσετε σε κεριά ή να αναδιοργανώσετε τα έπιπλά σας, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Όσον αφορά τα μέσα που θα διακοσμήσετε υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα για να εξετάσειτε. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι απόλυτα καθαρά, λεία και στεγνά πριν αρχίστετε τη δράση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τον κίνδυνο παραμόρφωσης του χαρτιού.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός …

  • χαρτοπετσέτες ή décopatch Χαρτί
  • Κόλλα-βερνίκι νεκουπαζ
  • μαλακή βούρτσα (μετάξι)
  • ακρυλικό χρώμα
  • Προστατευτικό βερνίκι

Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να εφαρμόσετε μια πρώτη στρώση βερνικιού-κόλλα στην επιφάνεια. Στην περίπτωση της χαρτοετσέτας, αυτό είναι ένα βήμα που δεν είναι απολύτως υποχρεωτική. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα εξασφαλιστεί η καλύτερη πρόσφυση του χαρτιού. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρωματίσετε την επιφάνεια πριν την εφαρμογή του βερνικιού κόλλα. Το χρώμα μπορεί να μετατρέψει μια συνηθισμένη κατσαρόλα σε ένα όμορφο βάζο με λουλούδια. Μην ξεχνάτε το χρώμα πρέπει να είναι εντελώς στεγνό πριν προχωρήσετε στο κολάζ.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του χαρτιού ή πετσέτας. Και πάλι να είστε προσεκτικοί! Οι πετσέτες γενικά αποτελούνται από πολλές στρώσεις. Έτσι, θα πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά τα λευκά στρώματα και να κρατήσει μόνο το ένα που εκτυπώνεται. Αυτό είναι το μέρος που θα χρησιμοποιήσετε για να επιτευχθεί συγκόλληση. Κόψτε σχέδια με ψαλίδι ή κόψτε ένα κομμάτι. Στη συνέχεια βάζουμε το πρότυπο για το κολλημένο τμήμα πάνω και να εφαρμόσει ένα νέο παλτό του βερνικιού-κόλλα με πινέλο. Πηγαίνετε πιέζοντας μέσα προς τα έξω. Είναι πολύ σημαντικό για την εξάλειψη κάθε φυσαλίδα και τραχύτητα. Επίσης, φροντίστε να μην σχίσει την πετσέτα.

Δείτε παρακάτω την συλλογή μας από μαγικές ιδέες για να εμπνευστείς.

Advertisements

texnotropieskaidiakosmisi.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα