Μην χασετε

Χαρούλα Λαμπράκη: «Η Πίτσα Παπαδοπούλου έχει βαφτίσει την κόρη μου, αλλά δεν την βλέπει»

Επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν μιλάνε.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η γνωστή τραγουδίστρια Χαρούλα Λαμπράκη, η οποία αποκάλυψε και το μεγάλο παράπονο που έχει από την Πίτσα Παπαδόπουλου.

Πολλοί από τους μεγάλους τραγουδιστές που συνεργαστήκατε είχαν πολυτάραχες ζωές.

«Τις οποίες ζωές τους δεν τις «πέρασαν» σε μένα. Έλεγα του Μανώλη Χιώτη: ‘’Κάτσε καλά βρε’’»

Advertisements

Με τις γυναίκες συναδέλφους πως τα πηγαίνατε;

«Όταν ήμουν εγώ δεν έπαιρναν άλλη στο σχήμα. Υπήρχε ανταγωνισμός, αλλά κι αυτές είχαν επιτυχίες, γιατί να ανταγωνιστούν εμένα; Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου Μαριλένα, όμως δεν έρχεται να τη βλέπει κι αυτό είναι παράπονο»

Ποιο είναι το παράπονο σας από την Πίτσα Παπαδοπούλου;

«Είναι παράπονο το ότι δεν ήρθε στον γάμο του παιδιού μου και το ότι δεν ήρθε ποτέ να δει τον εγγονό μου τον Άκη, από τότε που γεννήθηκε. Η Πίτσα έχει πολλά προβλήματα και δεν την παρεξηγώ»

Advertisements

Δεν μιλάτε, δεν έχετε επαφή;

«Μιλάμε αλλά όποτε βρεθούμε, κάποτε μιλούσαμε δέκα φορές την ημέρα»

Τι άλλαξε στη μεταξύ σας σχέση;

«Δεν ξέρω, ούτε και ρώτησα ποτέ»

Γιατί δεν τη ρωτήσατε;

Advertisements

«Όταν βλέπεις ότι κάποιος απομακρύνεται από σένα… εκεί υπερίσχυσε κι εμένα ο εγωισμός μου, είπα; “Γιατί; Τι έγιγε; Εγώ σε πήγα στον Τάκη Μουσαφίρη, εκείνος σου έδωσε τραγούδια, έγινες αυτή που έγινες… σου φέρθηκα άσχημα ποτέ; Σου μίλησα άσχημα;” Από το σπίτι μου έφυγε για να πάει στο Μουσαφίρη και μου είπε: “Αν δε μου δώσει τραγούδια, με σένα θα τα βάλω”. Εγώ της είπα: “Καλά, δεν πειράζει, πήγαινε εσύ να κάνεις επιτυχία και μετά μη μου ξαναμιλάς”»

Μάλλον «έπιασε» η ευχή σας

«Έπιασε η ευχή μου. Δεν πειράζει… βλεπόμαστε καμιά φορά και λέμε ένα τυπικό “Τι κάνεις;”. Την αγαπάω… ανεξήγητα πράγματα… πολλές φορές λέω να της τηλεφωνήσω, αλλά μετά δεν το κάνω… θέλω να τη ρωτήσω γιατί απομακρύνθηκε έτσι, τι έγινε;»

Μετράει πολλά χρόνια όλο αυτό;

«Χρόνια, η Μαριλένα μου παντρεύτηκε το 2010 κι η Πίτσα δεν ήρθε στο γάμο. Της πήγα το προσκλητήριο στο σπίτι της, μαζί με την κόρη μου, την οποία είχε να δει καιρό και την είδε μια κοπελάρα μέχρι εκεί πάνω. Δεν την πήρα τηλέφωνο να τη ρωτήσω γιατί δεν ήρθε, αν ήθελε θα το είχε κάνει. Έχω πάει τόσες φορές στον Σπύρο Παπαδόπουλο, στην εκπομπή του, όπου χαιρετιόμαστε από μακριά. Από τη μόνη που έχω παράπονο είναι από εκείνη, γιατί είναι η κουμπάρα μου, δεν είναι ξένη. Με τη Μαίρη Λίντα δεν είχα πολλές μεγάλες φιλίες, δεν είχα πολλά-πολλά, εκτός κι αν εκείνη μου το “κράτησε” από τότε που ο Χιώτης με φώναξε στο σπίτι του και μου έδωσε το τραγούδι “Απόψε έχω μεγάλο πόνο”» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα