Μην χασετε

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας – Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό να σκοτωθεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 11χρονης Ιωάννας, που έπεσε από τον γκρεμό στα Χανιά της Κρήτης.

 

Ο πατέρας της 11χρονης, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Χανίων σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με το STAR, η εντολή δόθηκε επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας πήγε χθες στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το κοριτσάκι και προσπάθησε να πέσει. Ωστόσο τον συγκράτησε ένας φίλος του, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.

Ο πατέρας της Ιωάννας κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο για εξέταση και όχι για νοσηλεία, με στόχο να προστατευτεί η ασφάλειά του.

Advertisements

 

Μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της 11χρονης υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ζητά ρύθμιση της επιμέλειας και για τα υπόλοιπα παιδιά του, όπως ανέφερε στο STAR ο δικηγόρος του, Στέλιος Μακριδάκης.

Όπως είπε, η οικογένεια του πατέρα είναι συντετριμμένη, ενώ σημείωσε ότι ήδη είχαν ξεκινήσει διαδικασίες για ρύθμιση της επικοινωνίας των παιδιών με τον πατέρα τους.

Advertisements

«Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, δεδομένου ότι την «κατηγορεί» για παραμέληση», ανέφερε ο κ. Μακριδάκης, που άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της μητέρας εκείνο το βράδυ. «Δεν είναι δυνατόν ένα παιδάκι να βγαίνει από το σπίτι του στις 8, να μην έρχεται και να μην ειδοποιείται η οικογένεια, οι αρμόδιες αρχές, δεδομένου ότι το πρώτο δίωρο είναι κρίσιμο», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, σημείωσε ότι ο πατέρας της 11 χρονης είναι καλός οικογενειάρχης και δεν έχει καμία καταδίκη ούτε δίωξη, εξ όσον γνωρίζει, αλλά ούτε και υπάρχει εις βάρος του κάποιο επιβαρυντικό περιστατικό.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα