Μην χασετε

Χαμός στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου (και) στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο “Ντάνος- Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου” παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Advertisements

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών γέμισε την αίθουσα παρουσιάσεων συγγραμμάτων κεντρικού βιβλιοπωλείου της Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου – Γιώργου Αγγελοπουλου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου μίλησαν: η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας (ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

Μάλιστα, κατά την ομιλία της, η κ. Ράπτη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας “ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ” που αφορά την σ∈ξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Χάρης Ρώμας: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σ∈ξουαλική μου ταυτότητα – Είμαι ερωτευμένος εδώ και αρκετά χρόνια»

Το βιβλίου του Ντάνου περιγράφει τη ζωή του νικητή του ρεάλιτι επιβίωσης ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα. Στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίζουν.

Την επιμέλεια έκδοσης του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε η Εκδοτική Αθηνών.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ο Ντάνος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

Advertisements

Κώστας Πρέκας: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Είμαι έτοιμος για γάμο»

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα