Μην χασετε

Χάρης Χριστόπουλος: «Το Power of love είναι πολύ αστείο»!

O Χάρης Χριστόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό προϊόν που παρουσιάζει «το Game Of Love» όσο και για τον ανταγωνισμό, το «Power Of Lοve» το οποίο χαρακτηρίζει αστείο…

Advertisements

Φοβηθήκατε µήπως συγκρίνουν το «Game of love» µε το «Power of love»;

Κλήθηκα από τους Τούρκους να παρουσιάσω το «Game of love». Με ήθελαν πάρα πολύ. Στην αρχή είπα ότι δεν µπορώ να το παρουσιάσω. Μου είπαν ότι είναι αρκετά ευέλικτοι όµως, ώστε να κινούµαι κι εγώ όπως θέλω έχοντας µεγαλύτερη ανάµειξη από τον απλό ρόλο ενός παρουσιαστή-διεκπεραιωτή κι έτσι δέχθηκα.

Στον ΑΝΤ1 πώς πήγατε;

Αυτοπροτάθηκα στον ΑΝΤ1. Οταν άκουσα για το «Bachelor», είπα «γεια σας, εγώ είµαι ο Bachelor». Με κοίταξαν περίεργα και τους ρώτησα αν έχουν κάποιον καλύτερο. Μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει καλύτερος, αλλά επειδή τελικά ήταν µια πολύ ακριβή παραγωγή δεν έγινε τώρα, ίσως πάει για αργότερα.

Πώς βλέπετε το «Power of love»;

Είναι πολύ αστείο. Είναι ένα ριάλιτι πολύ διασκεδαστικό. Αν και είναι ριάλιτι και το περιεχόµενο είναι οι παίκτες, πρέπει να πω ότι στην πλειονότητα είναι εξαιρετικοί, είναι νέα παιδιά, οι οποίοι λόγω των πολλών ριάλιτι που έχουν δει, αντιµετωπίζουν τη συµµετοχή τους µε µεγαλύτερο επαγγελµατισµό. Η γενιά αυτή έχει ξεφύγει. Αγνοούν τις κάµερες. Με εξέπληξαν. Υπάρχουν στιγµές που πραγµατικά είναι σαν να µην υπάρχει τίποτα. Μου κάνει εντύπωση το πόσο άνετοι είναι.

Πιστεύετε στο «Game of love»;

Δεν δέχοµαι την αποτυχία και προετοιµάζοµαι. Η γιαγιά µου έλεγε «το γεµάτο µαγαζί είναι το ωραίο µαγαζί». Ό,τι έχω κάνει στη ζωή µου έχει πετύχει. Θα πάει καλά γιατί το πιστεύω. Η τηλεόραση είναι ένα λαϊκό µέσο. Πρέπει να αγαπήσει το προϊόν ο λαός για να πεις ότι «πέτυχα». Γι’ αυτό προσπαθώ. Αγαπώ να κάνω αυτή τη δουλειά και θέλω να την αγαπήσει και ο κόσµος. Τότε µόνο θα δικαιωθώ. ∆εν µε ενδιαφέρει ούτε η φήµη, γιατί δεν την επεδίωξα και ποτέ. Μέχρι να φτάσω εδώ, έχω κάνει αρκετές δουλειές. Είµαι φωτογράφος, είχα πολύ πετυχηµένα εστιατόρια, «έκτισα» κτίρια, έγινα σχεδιαστής, κτηµατοµεσίτης. Κατασκευάζω πράγµατα και τα πουλάω. Είτε είναι σπίτια, είτε φαγητό, είτε εικόνες, είτε θέαµα! Θέλω από παιδί να µοιράζοµαι τη χαρά µου. Αν δεν τη µοιράζεσαι, δεν είναι χαρά. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς ανθρώπους.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα