Μην χασετε

Χάρης Ρώμας: «Δεν υπάρχει ένα νέo παιδί να βγει να πει πως δεν τoυ φέρθηκα σαν πατέρας»

“Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μια σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους” διευκρινίζει ο Χάρης Ρώμας.

 

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο για όλα όσα έρχονται στο φως, τα τελευταία 24ωρα, στον χώρο του θεάτρου. Ο αγαπημένος δημιουργός δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για συμπεριφορές συναδέλφων του ενώ αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε στην πρωινή εκπομπή πως «εξοργίζομαι για όσα μαθαίνω. Όχι πως δεν ήξερα ότι σε ευάλωτες δουλειές όπως είναι αυτή που κάνουμε εμείς θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι και αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι είτε ποινικά ασκηθεί δίωξη, που από ότι φαίνεται παραγράφονται οι περισσότερες περιπτώσεις αν όχι όλες, είτε έχοντας τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους. Επειδή είναι δακτυλοδεικτούμενοι και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες που δεν θα ήθελαν να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται».

Advertisements

 

«Σε όλους μας έχει συμβεί. Και βέβαια έχει συμβεί και σε μένα και πάνω από μια φορά. Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα! Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια που μπόρεσα να πω όχι. Να το ξεκόψω και να σπρώξω το συγκεκριμένο πρόσωπο, στη μία περίπτωση, και να φύγω» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο δημοφιλής καλλιτέχνης. «Ξέρετε πόσα νέα παιδιά έχω βγάλει. Δεν υπάρχει, όμως, ένα το οποία να βγει και να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν μου φέρθηκε σαν πατέρας! Δεν υπάρχει ένα»!

«Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μια σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους».

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα