Μην χασετε

Χάρης Ρώμας: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σ∈ξουαλική μου ταυτότητα – Είμαι ερωτευμένος εδώ και αρκετά χρόνια»

Συνέντευξη στα Παραπολιτικά έδωσε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αλλά και για το αν αναφέρεται στη σ∈ξουαλική του ταυτότητα.

Advertisements

Δείτε επίσης: Επίθεση ηθοποιού στη Σκορδά: «Είσαι κατίνα και κομπλεξική»

Στην ερώτηση της Σάσας Σταμάτη: «Έχετε δηλώσει ότι στο παρελθόν αναγκαστήκατε να μιλήσετε για τη σ∈ξουαλική σας ταυτότητα. Για ποιον λόγο;», ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Δεν έχω αναγκαστεί ποτέ και για κανέναν λόγο να μιλήσω για κάτι. Ο «εξαναγκασμός» δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σ∈ξουαλική μου ταυτότητα. Όταν το κάνω, το κάνω όταν νομίζω και εκεί που νομίζω. Εσείς, προφανώς, αναφερόσαστε σε ένα κίτρινο σχόλιο εντύπου που με ανάγκασε να υποβάλλω μήνυση, την οποία και κέρδισα».

Όσον αφορά στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του απάντησε: «Όταν πέθανε ένας αγαπημένος μου συμμαθητής στα 33 του χρόνια και όταν πέθανε ο πατέρας μου. Με την οριστική απώλεια είναι δύσκολο να εξοικειωθώ, όσο κι αν κάποιες στιγμές εξακολουθούν να ζουν μέσα μου».

Στη συζήτηση έγινε λόγος και για την υιοθεσία και για το αν σκεφτεί ποτέ να υιοθετήσει ένα παιδί; «Ναι, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω πολύ ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης και θα ήθελα να του συμπαραστέκομαι συνεχώς και να το παρακολουθώ στενά σε όλες τις φάσεις της ανατροφής και διαπαιδαγώγησής του, πράγμα το οποίο είναι αδύνατον με τις υποχρεώσεις που έχω», απάντησε.

Τέλος, για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, είπε εμφατικά: “Εδώ και αρκετά χρόνια”.

Δείτε επίσης: MasterChef 3: Ο σύντροφος της Σπυριδούλας τα «χώνει» στην Αλκηστις για το «διπρόσωπη»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα