Μην χασετε

Χάρης Ρώμας για τον γνωστό ηθοποιό: «Έλεγε ότι είναι ο καλύτερος της γενιάς του»

“Τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

 

Ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών, τις καταγγελίες και ψυχολογική βία και σeξουαλική παρενόχληση κατά πασίγνωστων ανθρώπων του θεάτρου. Ο δημοφιλής δημιουργός ξέσπασε στον αέρα.

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει»; Στη συνέχεια, αναφερόμενος σε όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες, είπε:

Advertisements

«Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, ακούς 17 άτομα, ο άλλος 100…

 

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι αυτοί το πληρώνουν με έναν διασυρμό. Κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που τους κατηγορούν για κακοποίηση. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός -εξαιρετική από ό,τι ακούω στην περίπτωση κάποιου-, τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο! Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν.

 

Advertisements

Ένας άλλος που μόνος του βγήκε και είπε «Είμαι ο καλύτερος της γενιάς μου»! Αυτό τους έφαγε! Αυτή η έπαρση. Η έπαρση είναι κακός οδηγός γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει το οτιδήποτε. Πληρώνουν ήδη και έτσι πρέπει να γίνει».

Ο Χάρης Ρώμας κατέληξε λέγοντας: «Οφείλουμε να τα προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά. Ας είναι (σ.σ. οι καταγγελλόμενοι ηθοποιοί) αποδεκτοί από τον κόσμο. Οι πράξεις αυτές δεν μπορούν να είναι αποδεκτές. Δεν μπορείς να ακρωτηριάζεις τα συναισθήματα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ακούω «με ξέρετε 35 χρόνια». Σε ξέρουμε ναι, τη μία πλευρά. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν την ξέρουμε χρόνια»;


πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα