Μην χασετε

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το περιστατικό που τάραξε τον 5χρονο γιο του και η αποκάλυψη της Γερμανού

Συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Advertisements

 

Ανάμεσα σ’ άλλα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον 5χρονο γιο του, Γιώργο, και αποκάλυψε τη πρώτη φορά ένα περιστατικό που τον «αναστάτωσε».

 

«Τον έχω προστατέψει πολύ τον Γιώργο, δεν τον έχω εμφανίσει πουθενά», είπε αρχικά ο Σεργουλόπουλος και στην παρατήρηση της Ναταλίας ότι «είναι πλάσμα ξεχωριστό, που ισορροπεί μεταξύ ωριμότητας και παιδικότητας, ένα τόσο γλυκό παιδί» συμφώνησε ότι «από μικρός φαινόταν ενήλικας».

«Του έδωσα πολύ χρόνο τώρα που δεν έκανα τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ περιέγραψε κι ένα περιστατικό που τάραξε τον Γιώργο: «Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Σςς, μη φωνάζεις! Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Και δεν έχει συνηθίσει. Είπα στον εαυτό μου: “βούλωσε το, πάρε μια ανάσα, Φώτη”».

Ο παρουσιαστής εξήγησε, επίσης, στη Γερμανού ότι είναι πάντα πολύ ειλικρινής με το παιδί του και της απάντησε ότι θα ήθελε να τον έχει συνέχεια μαζί του: «Ξέρω πάντα τι θα απαντήσω, θα του πω την αλήθεια.

 

Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου, έχουμε ταξιδέψει πολύ μαζί».

Advertisements

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι ο 5χρονος γιος είναι …ίδιος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.«Είναι σαν να βλέπεις τον Φώτη σε ηλικία 5 χρονών», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα