Μην χασετε

Φτιάξε μόνη σου ένα πανέμορφο καλάθι από ένα κουτί!

Η σωστή αποθήκευση των πραγμάτων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην τακτοποίηση και καθαριότητα του σπιτιού. Για αυτό πάντα ψάχνεις όμορφους τρόπους για να μπορείς να έχεις μια οργάνωση στα προσωπικά σου αντικείμενα αλλά και να διατηρείς το χώρο όμορφα διακοσμημένο.

Τα κουτιά ή καλάθια αποθήκευσης θα είναι πάντα χρήσιμα, αλλά ποτέ δε θα είναι αρκετά όσα και αν αγοράσεις. Για αυτό λοιπόν τον λόγο, τώρα μπορείς να δημιουργείς μόνη σου καλάθια αποθήκευσης, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ εύκολο να τα προμηθευτείς, το μόνο που θα χρειαστείς είναι χρόνο και όρεξη. Καλή επιτυχία!

Θα χρειαστείς: 

  • Ένα ανθεκτικό κουτί στο μέγεθος που επιθυμείς
  • Σπάγκο ή σχοινί
  • Ζεστή κόλλα
  • Ύφασμα

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

Advertisements

Ξεκίνα να περνάς το σχοινί γύρω γύρω από το κουτί, αφού πρώτα έχεις βάλει κόλλα στις γωνίες. Όσο πιο χοντρό είναι το σχοινί τόσο το καλύτερο.

Συνέχισε να περνάς το σχοινί γύρω από το κουτί μέχρι να καλύψεις τα 2/3 περίπου του κουτιού. Δε χρειάζεται να κολληθεί πλήρως το σχοινί ,σε ορισμένα σημεία αρκεί για να το κρατήσουν στη θέση που πρέπει ώστε να είναι ωραίο και σφιχτό.

Κόψε μια αρκετά μεγάλη λωρίδα από το ύφασμα που διάλεξες και κόλλησέ το στο κουτί, κεί που δεν έχεις τοποθετήσει σχοινί. Φρόντισε το ύφασμα να καλύψει αρκετό μέρος του κουτιού και από τη μέσα πλευρά. Ένα μαχαίρι θα σε βοηθήσει να βάλεις το ύφασμα μέσα από το σχοινί ώστε να μη φαίνεται άσχημα η ένωση των δύο υλικών.

Advertisements

Άφησε το να στεγνώσει και το καλάθι είναι έτοιμο για γέμισμα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα