Μην χασετε

Φρίκη στην Δυτική Αττική: 43χρονος ξυλοκόπησε άγρια τον 7χρονο γιο της συντρόφου του

Ένα μαρτύριο φαίνεται ότι ζούσε μέχρι και πριν λίγες ώρες μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της σε δήμο της Δυτικής Αττικής. Ο σύντροφος της, μεθούσε όπως καταγγέλλεται, και χτυπούσε την ίδια και τα παιδιά της

Advertisements

Του Γιώργου Σόμπολου
Για το kedenews.gr

 

Η κατάσταση πριν από μια ημέρα ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα να χτυπήσει εξαιρετικά σοβαρά το 7χρονο αγόρι, ένα από τα τέσσερα αδελφάκια, το οποίο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

 

Όταν το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, είπε στους γιατρούς ότι έπεσε και χτύπησε στο καλοριφέρ του σπιτιού. Τα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του, δεν έδειχναν να πείθουν τους γιατρούς που ενημέρωσαν τους αστυνομικούς και ιατροδικαστή. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του kedenews, ο ανήλικος στην αρχή επέμεινε ότι έπεσε στο καλοριφέρ. Λίγη ώρα αργότερα όμως, αποκάλυψε ότι η μητέρα του του είπε να πει ότι χτύπησε στο καλοριφέρ, να καλύψει δηλαδή ότι τον χτύπησε ο σύντροφος της, γιατί ήταν ο άνθρωπος που τους φρόντιζε και τους έφερνε φαγητό στο σπίτι.

 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνήθηκε ότι χτύπησε το παιδί. Ο 43χρονος, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η μητέρα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς βρίσκεται “εγκλωβισμένη” καθώς υπομένει τα μαρτύρια και τους ξυλοδαρμούς του συντρόφου της, αφού επί της ουσίας, ήταν αυτός που συντηρούσε την οικογένεια. Ο φόβος της μήπως ξεμείνει από “προστάτη και κουβαλητή” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση, την ανάγκαζε να υπομένει την κακομεταχείριση, τον εξευτελισμό αλλά και την κακοποίηση των ιδίων της των παιδιών. Μέχρι που στο τελευταίο μεθύσι, βρέθηκε μπροστά του ο 7χρονος.

Advertisements

 

Ήταν όμως τυχερός και γλύτωσε από τον θάνατο επεσήμανε ο αστυνομικός της Ασφάλειας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστούν από ειδικούς και τα υπόλοιπα τρία αδελφάκια.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα