Μην χασετε

Φοιτήτρια υπάλληλος εστιατορίου βοήθησε ανάπηρο πελάτη να φάει το φαγητό του και το πανεπιστήμιο της χάρισε τα δίδακτρα

Μία υπάλληλος ενός εστιατορίου που δούλευε για να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει τα έξοδα των σπουδών της, είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της, αφού έλαβε μια υποτροφία ύψους 13.000€ από το πανεπιστήμιο Texas Southern University.

Advertisements

Την Πέμπτη, η 18χρονη Evoni ‘NeeNee’ Williams έλαβε την υποτροφία της κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής στο LA Marque Waffle House όπου εργάζεται για να την τιμηθεί επειδή βοήθησε έναν πελάτη με μερική αναπηρία να φάει το φαγητό του.

18-year-old Evoni Williams, a waitress at a Texas Waffle House, was seen in a viral photo cutting up food for customer Adrian Charpentier

Το Σάββατο, η  Williams ήταν στο εστιατόριο όταν ο πελάτης Adrian Charpentier πήγε για φαγητό. Ο Charpentier, ένας τακτικός πελάτης στο εστιατόριο, είχε κάνει πρόσφατα μια χειρουργική επέμβαση και δεν μπορούσε να κόψει εύκολα το φαγητό του.

Charpentier told Williams (pictured) that he recently had surgery and couldn't use his hands too good 

“Δεν είχα καθόλου δύναμη στα χέρια μου,” δήλωσε ο Charpentier στο  ABC 7.

Τότε η Williams χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι και άρχισε να κόβει το φαγητό του Charpentier σε μικρά κομμάτια, ώστε να μπορέσει ο άντρας να το φάει εύκολα.

Την ώρα που η Williams πλησιάζει τον ηλικιωμένο άνδρα, μία άλλη πελάτισσα τράβηξε μια φωτογραφία της και το δημοσίευσε στο Facebook.

Williams received a scholarship from Texas Southern University after the school found about her act-of-kindness 

Advertisements

“Δεν ξέρω το όνομά της, αλλά άκουσα αυτόν το ηλικιωμένο κύριο να λέει ότι δεν έχει δύναμη στα χέρια του. Ήταν επίσης συνδεδεμένος σε οξυγόνο και πάλευε να αναπνεύσει. Χωρίς δισταγμό, η υπάλληλος τον πλησίασε και άρχισε να κόβει το φαγητό του,” έγραψε η Laura Wolf στο Facebook.

The scholarship was for $16,000. Williams hope to attend the school in the fall and study business management 

“Μπορεί να φαίνεται κάτι απλό, αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν μια τεράστια κίνηση. Είμαι ευγνώμων που είδα αυτήν την πράξη καλοσύνης και φροντίδας την ώρα που όλα σε αυτόν τον κόσμο φαίνονται τόσο αρνητικά. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να είμαστε σαν αυτή την σερβιτόρα και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να προσφέρουμε ένα χέρι βοήθειας.”

Η ανάρτησή της έγινε γρήγορα viral και τράβηξε την προσοχή των υπευθύνων του Texas Southern University.

. 'I was raised to help and try to give blessings,' Williams said

“Η καλόκαρδη πράξη σας είναι ακριβώς ο τύπος των φοιτητών που θέλουμε στο Texas Southern University,” δήλωσε ο Wendell Williams την ώρα που παρέδινε στην έφηβη το τσεκ των 13.000€

Η Williams, η οποία θέλει να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, ξέσπασε σε δάκρυα την ώρα που της έδιναν τα χρήματα.

The mayor of La Marque, Texas also proclaimed March 8, 2018 as Evoni Williams Day 

Advertisements

Η έφηβη είπε στην ABC ότι εκπλήσσεται που η τυχαία πράξη καλοσύνης της έγινε viral και είπε πως αυτό ήταν κάτι που θα έκανε σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιονδήποτε πελάτη.

“Το μόνο που ήθελα ήταν να τον βοηθήσω,” είπε η 18χρονη.

Η Williams σχεδιάζει να ξεκινήσει τα μαθήματα στο Texas Southern University το ερχόμενο φθινόπωρο.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα