Μην χασετε

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ήμουν ασυμπτωματική και κόλλησα όλη μου την οικογένεια»

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό μίλησε για πρώτη φορά η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Πρωινό. Η Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στα social media, αποκάλυψε χθες ότι εκείνη, ο σύζυγός της Άρης Γούτος και τα δυο τους παιδιά νοσούν όλοι μαζί οικογενειακώς από τον Covid-19.

 

«Είμαι καλά, έχω κορονοϊό αλλά είμαι στη φάση που τελειώνει. Έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες. Κόλλησα εγώ, δεν ξέρω πως μη με ρωτήσεις. Φαντάζομαι συνέβη κάτι πολύ απλό, να είχε κάποιος Covid δίπλα μου και να κόλλησα. Συνηθίζω να κάνω ένα rapid τεστ τη βδομάδα. Βγήκα θετική, δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Είχα μια ελαφριά ενόχληση στον λαιμό, αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία. Σαν να είχα κρυώσει ας πούμε.

 

Advertisements

Τις πρώτες 4 ημέρες έμεινα κάτω απομονωμένη, σε ένα διαμέρισμα στο υπόγειο. Για να μη κολλήσει ο άντρας μου ή τα παιδιά μου, αυτό με ενδιέφερε περισσότερο. Μετά από τέσσερις μέρες, με πήρε ο σύζυγός μου και μου είπε “Δεν έρχεσαι πάνω; Είμαστε όλοι θετικοί”. Και το περάσαμε μαζί το υπόλοιπο. Ο μικρούλης είναι 10 μηνών και η μεγάλη 2,5 ετών. Δεν έχουν κανένα σύμπτωμα. Αντιθέτως έχουν τεράστια ενέργεια. Παίρνουν βιταμίνες για τον οργανισμό και νομίζω ότι τους δημιουργεί μια παραπάνω ενέργεια. Πέρασε χαλαρά αυτό…» εξομολογήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα