Μην χασετε

Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος: Παντρεύτηκαν!

Επισημοποιήσαν τη σχέση τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος παντρεύτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε ο επιχειρηματίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Άρης Γούτος ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι της παρουσιάστριας του Alpha, ενώ διακρίνεται το εντυπωσιακό μονόπετρό της και σχολιάζοντας στη λεζάντα της «και έζησαν αυτοί καλά».

ΗΦλορίντα Πετρουτσέλι, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην RealLife πως θα παντρευτεί άμεσα με τονσύντροφό της με πολιτικό γάμο. Η επιβεβαιώση δεν άργησε να έρθει.

«Θα κάνουμε την άνοιξη αρχικά έναν πολιτικό γάμο, περισσότερο για γραφειοκρατικούς λόγους. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, μάρτυρες θα είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι του άνδρας μου. Ο θρησκευτικός μας γάμος θα γίνει μέσα στο 2019 και την ίδια μέρα θέλω να γίνουν και τα βαφτίσια του μωρού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα