Μην χασετε

Φλατ μπότες: Πως να τις φορέσετε μέσα από 20+1 casual σύνολα

Οι μπότες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα παπούτσια για την εποχή. Συνδυάζονται πολύ εύκολα και κρατούν τα πόδια σας ζεστά, χαρίζοντας υπέροχο στυλ στο σύνολο σας.

Advertisements

Υπάρχουν μπότες πολλών ειδών και από διάφορα υλικά φτιαγμένες. Οι ίσιες μπότες μπορεί να είναι δερμάτινες, ελαστικές, σουέτ, καστόρινες ή λουστρίνι. Κάθε είδος έχει την δική του χάρη και συνδυάζεται με τα αντίστοιχα σύνολα.

Το ύψος του τακουνιού τους κυμαίνεται από το εντελώς ίσιο – φλατ μέχρι το πολύ ψηλό και μπορεί να είναι παχύ ή στιλέτο. Οι πιο άνετες όμως για τις casual εμφανίσεις σας είναι οι φλατ μπότες. Η μη ύπαρξη τακουνιού ή το πολύ μικρό του ύψος, τις κάνει ξεκούραστες και ιδανικές για όλες τις ώρες. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο σχολείο, τη δουλειά ή απλά την βόλτα σας.

Οι φλατ μπότες μπορεί να φτάνουν χαμηλά στη γάμπα ή να ξεπερνούν σε ύψος το γόνατο. Η εφαρμογή τους μπορεί να είναι εφαρμοστή ή και να έχει έναν μικρό αέρα ανάμεσα στη μπότα και το πόδι.

Πως να φορέσετε τις φλατ μπότες σας;

Οι μπότες χωρίς τακούνι μπορούν να φορεθούν με όλα σχεδόν τα ρούχα. Ταιριάζουν τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα. Ανάλογα με το ύφος τους, πχ καουμπόικες ή chic, δημιουργούν και το αντίστοιχο σύνολο.

Μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε ένα υπέροχο ζευγάρι cowboy boots με ένα κολάν ή ένα εφαρμοστό jean και ένα καρό πουκάμισο και να φτιάξετε ένα υπέροχο casual σύνολο για τις βόλτες σας ή το σχολείο – πανεπιστήμιο.

Τα σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο είναι πολύ εντυπωσιακά και πολλές φορές άκρως σαγηνευτικά. Αν πρόκειται για μπότες ελαστικές και εφαρμοστές πάνω στο πόδι, τότε αναφερόμαστε στις Thigh-High Boots. Ασχέτως όμως με την εφαρμογή τους, οι φλατ ψηλές μπότες μπορούν να φορεθούν τόσο με παντελόνια, jean και κολάν, όσο και με φούστες ή φορέματα.

Από την άλλη μεριά, τα σύνολα με μποτάκια που φτάνουν μέχρι χαμηλά στη γάμπα είναι συνήθως πιο σπορ και ροκ.

Το πιο συνηθισμένο όμως ύψος μπότας είναι αυτό που σταματάει κάτω από το γόνατο. Δερμάτινες, σουέτ, καστόρινες ή από οποιοδήποτε άλλο υλικό, οι φλατ μπότες φοριούνται με τα πάντα και είναι πάρα πολύ άνετες. Ακόμη και για τις μέρες που η ορθοστασία και το περπάτημα είναι στο full.

Advertisements

Συνδυάστε τις μπότες σας με παντελόνια και πουλόβερ, με πουκάμισα και κολάν ή με υπέροχα σύνολα με φούστα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ακολουθεί μια συλλογή από 20+1 σύνολα με φλατ μπότες:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα