Μην χασετε

Φαρμακερές ατάκες χωρισμού που δεν θέλει να ακούσει κάθε ζώδιο

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και έρχεται η στιγμή του χωρισμού … Ποια φαρμακερή ατάκα μπορεί πραγματικά να πληγώσει το πρώην ταίρι σου σύμφωνα με το ζώδιο του;

Advertisements

 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και έρχεται η στιγμή του χωρισμού … Μάζευες για πολύ καιρό παράπονα, παρασπονδίες και ήρθες και μπούκωσες, λες «δεν πάει άλλο, χωρίζω»! Εκτός από τον χωρισμό όμως θέλει και να εκτονωθείς, να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα σε βασάνιζαν τόσο καιρό και ίσως η στεναχώρια μπορεί να σε κάνει να εκφραστείς αρκετά πιο υπερβολικά από ότι συνήθως.  Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι φαρμακερές ατάκες του χωρισμού που δεν θέλει να ακούσει κάθε ζώδιο ή που θα πληγωθεί και δεν θα καταφέρει να συγχωρέσει αν του της πεις …

Κριός

«Τελικά ήσουν πολύ βαρετός (ή) για τα δικά μου γούστα»

Είπες στον δραστήριο, ενεργητικό, σ∈ξουαλικό Κριό ότι τον βαρέθηκες; Είναι σαν να του έριξες γροθιά στο στομάχι θίγοντάς του τον εγωισμό του! Ναι θα τον δεις πυρ και μανία αν του πετάξεις αυτή την ατάκα και έστω και αν του Κριού εύκολα του φεύγουν οι τσαντίλες, ο εγωισμός του θα παραμείνει πληγωμένος και δεν θα το ξεχάσει…

 

Ταύρος

«Τι νομίζεις; Για την πλάκα μου σε είχα. Εσύ ήθελες σχέση εγώ μόνο να περνάω καλά με ένοιαζε»

Ο Ταύρος δεν παίρνει ποτέ στην πλάκα του τις ανθρώπινες σχέσεις και σε περνάει από κόσκινο μέχρι να καταφέρνει να σε εμπιστευτεί. Με αυτή την ατάκα είναι σαν να του μηδενίζεις ότι πίστευε για σένα και τη σχέση σας και ναι από εκείνη την στιγμή που θα του εκφράσεις κάτι τέτοιο, αυτός θα μηδενίσει ότι ζήσατε μαζί και δεν θα αφήσει ποτέ ξανά περιθώρια προσέγγισης!

Δίδυμος

«Τελικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται, κρίμα και σε είχα για έξυπνο … Μυαλό κουκούτσι φίλε μου (ή φίλη μου) »

Advertisements

Πρόσβαλες το μυαλό ενός Διδύμου;;;; Όλα μπορεί να στα συγχωρέσει, αλλά τον υποβιβασμό της εξυπνάδας του ΠΟΤΕ! Είναι ακριβώς σαν να του πατάς τον κάλο κάτι που δεν μπορεί να το ξεχάσει. Θα θυμώσει, θα εκφράσει τα νεύρα του, θα έχει αντίλογο … όμως μαζί του δύσκολα θα μπορείς από εκεί και ύστερα να κάνεις «χωριό»

 

Καρκίνος

«Εγώ θέλω να παντρευτώ να κάνω οικογένεια, εσένα από την αρχή δεν μπόρεσα να σε δω έτσι»

Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας. Στις σχέσεις του δένεται συναισθηματικά  και ο σκοπός του είναι να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό του σπιτικό, το οποίο θα είναι γεμάτο αγάπη. Ο Καρκίνος στο πλευρό σου, είναι βέβαιο ότι έβλεπε μπροστά , έβλεπε παρακάτω, είχε σκοπό τις παντρειές  και μία δήλωση από εσένα ότι εσύ δεν το βλεπες έτσι, τον καταρρακώνει και τον βυθίζει σε μία μεγάλη μελαγχολία. Δεν θα ξεχάσει ούτε την ατάκα σου, ούτε το πώς ένιωσε όταν άκουσε από τα χείλη σου αυτή την κουβέντα.

Λέων

«Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου και πραγματικά δεν το άξιζες… »

Είπες σε έναν Λέοντα αυτό το πράγμα; Μα φυσικά ο Λέοντας θεωρεί ότι για σένα ήταν ότι καλύτερο σου έχει συμβεί, ο μεγάλος σου ∈ρωτας, το πάθος σου,  το άτομο που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν θα φανταζόσουν ότι θα είσαι μαζί του…  Δεν θα πιστέψει την ατάκα σου, θα σε αγνοήσει πλήρως , άσχετα αν καταβάθος πληγώσεις την περηφάνια του!

 

Παρθένος

«Και τι έκανες εσύ για μένα; Ένα απολύτως τίποτα … Είσαι πολύ ανώριμος (η) για μένα»

Advertisements

Είναι γεγονός ότι ο Παρθένος δεν είναι και ο πιο εκφραστικός άνθρωπος στον κόσμο … Περιορίζει το συναίσθημα για πολλούς λόγους, όμως οι πράξεις του δείχνουν ακριβώς τι έχει μέσα στην καρδιά του! Ο Παρθένος, πάντα θα πιστεύει ότι έκανε πολλά για σένα,  ακόμα και το γεγονός ότι ερχόταν να σε πάρει από το σπίτι σου και δεν κλείνατε ραντεβού κάπου έξω, είναι για αυτόν «κάτι»! Επιπλέον, θεωρεί τον εαυτό του αρκετά ώριμο, λογικό, συγκροτημένο που με μία τέτοια ατάκα χωρισμού, απλά θυμώνει, εκνευρίζεται και βάζει «πάγο»!

Ζυγός

«Ξέρεις βρήκα κάτι άλλο, αφού ξέρεις με μας δεν τράβαγε… »

Η πρώτη σκέψη που θα περάσει σε έναν Ζυγό αν ακούσει αυτή την ατάκα είναι: Μα γιατί; Πότε πρόλαβε να μου τα φορέσει και δεν το έκανα εγώ πρώτα; Τι θα απογίνω τώρα χωρίς σχέση; Και δεν μπορώ τη μοναξιά ….  Η αλήθεια είναι ότι τον τσάκισες τον Ζυγό αν του πεις ότι βρήκες άλλο ταίρι … σίγουρα βέβαια δεν θα κάτσει για πολύ φρόνιμα, γρήγορα θα βρει να αντικαταστήσει την απώλεια, αλλά θα το έχει για να το θυμάται…

 

Σκορπιός

«Η αλήθεια είναι μία, δεν με ικανοποιούσες σ∈ξουαλικά, δεν βρήκες το κουμπί μου»

Χτύπημα κάτω από την μέση είναι μία τέτοια ατάκα προς έναν Σκορπιό. Θα του θίξεις τις ∈ρωτικές του επιδόσεις; Θα θελήσει πάση θυσία να πάρει την αντίποινά του και θα βρει τον τρόπο για να σε εκδικηθεί. Σίγουρα όμως δεν θα στο συγχωρέσει.

Τοξότης

«Βαρέθηκα εσένα, τις θεωρίες σου  και το άνοστο χιούμορ σου»

Ο εξυπνάκιας του ζωδιακού, που πράγματι είναι όλο ενθουσιασμό, θεωρίες, φιλοσοφίες και χιούμορ είναι βέβαιο ότι θα ζοριστεί αρκετά αν του θίξεις τα χαρακτηριστικά που αυτός πιστεύει ότι είναι τα δυνατά του σημεία … Μην φανταστείς ότι θα σου το κρατήσει «Μανιάτικο», σίγουρα όμως θα απομακρυνθεί από κοντά σου!

 

Αιγόκερως

«Θα σε κάνω ρεζίλι παντού με τον τρόπο που μου φέρθηκες … Μου αρέσει που παριστάνεις τον σοβαρό (ή την σοβαρή) »

Κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει τον Αιγόκερω αν ακούσει από τα χείλη σου μία τέτοια απειλητική ατάκα. Ο Φόβος και ο Τρόμος του είναι να μην τον σχολιάσει το κοινωνικό του περιβάλλον ή μην θιχτεί το όνομά του … Ακόμα και άσχημα αν σου φέρθηκε, τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να ανοίξεις το στόμα σου δεξιά και αριστερά, πόσο μάλλον αν του το πεις κιόλας.

Υδροχόος

«Τέτοιους φίλους δεν θέλω να έχω … Μην τολμήσεις να εμφανιστείς ποτέ ξανά μπροστά μου»

Όσο ∈ρωτική και να ήταν η σχέση σου με έναν Υδροχόο, για αυτό πάνω από όλα ήσουν το καλό του φιλαράκι και η διάθεσή σου θα ήταν να παραμείνεις έτσι. Δεν του αρέσει να κόβει φιλικές επαφές με το ταίρι του και πραγματικά  τον απογοητεύει πολύ αν στο τέλος μίας σχέσης εσύ δεν έχεις την διάθεση να παραμείνεις φίλος (ή φίλη)

 

Ιχθύς

«Τελικά το ήξερα ότι ήσουν ένα παραμύθι, όσο για ότι λες ότι έκανες για μένα; Για την πάρτη σου τα έκανες για να καλύπτεις τις λαδιές σου και για να εξυψώνεσαι εσύ»

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιχθύς έκανε πολλά ρομαντικά σχέδια για τη σχέση σας, το είχε στο μυαλό του σαν ένα όμορφο παραμύθι το οποίο θα έχει happy end και πράγματι έκανε τα πάντα για να κερδίσει και να διατηρήσει την αγάπη σου… Σίγουρα μία βαθύτερη αλήθεια είναι ότι οι ανασφάλειές του είναι αυτές που τον κάνουν να δίνει πολλά από την αρχή, όχι τόσο γιατί τα αισθάνεσαι, όσο για να μην χάσει τον άνθρωπό του … Αυτό το ευάλωτο σημείο του, δύσκολα μπορεί να το αναγνωρίσει, έτσι λοιπόν όταν του πετάξεις έτσι στη φόρα, αφενός δεν μπορεί να το κατανοήσει, αφετέρου τον πληγώνει.

 

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα