Μην χασετε

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: «Χωρισμός για μια πιτσιρίκα σύμφωνα με το περιοδικό Ciao» (Φωτό)

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

Advertisements

 

Μάλιστα, το δημοσίευμα έχει τίτλο “Οριστικό τέλος για Σκορδά – Ηλιόπουλο. Τη χώρισε για μια πιτσιρίκα”, αφήνοντας υπόνοιες ότι στη σχέση τους μπήκε τρίτο πρόσωπο.

 

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως “για ένα διάστημα φάνηκε να τα κατάφερναν αλλά η εξέλιξη τελικά δεν ήταν καλή. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ανάμεσά τους έχει μπει τρίτο πρόσωπο. Η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη και τους απομάκρυνε πολύ τον έναν από τον άλλον. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση ήταν πολλοί και αποδείχθηκαν αξεπέραστοι”.

“Η ίδια η Φαίη είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτή την σχέση και να μην συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό της. Πλέον το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της και η δουλειά της, και κοιτάει το μέλλον ελεύθερη για ακόμα μια φορά”, τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

Τέλος μετά από δύο χρόνια

Η Φαίη Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα είχε ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή δίπλα στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου, ο οποίος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος αλλά έχει στήσει και το site της Φαίης Σκορδά.

Advertisements

Δύο χρόνια αργότερα ωστόσο, τα πράγματα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao δεν πήγαν καλά και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα