Μην χασετε

Φαίη Σκορδά: «Μη τον βρω – Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;»

Φαίη Σκορδά: «Μη τον βρω – Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;»

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της ότι δεν έχει καμία σχέση με μια διαφήμιση για ρόφημα αδυνατίσματος. Έπεσε δηλαδή θύμα διαδικτυακής απάτης και σημείωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βρει ποιος τη «χρησιμοποίησε».

Advertisements

«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου… Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη.

Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία, μην πάθετε και τίποτα. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν εμπλέκομαι σε αυτό, προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Πηγή

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα