Μην χασετε

Φαίη Μαυραγάνη: «Είμαι κολλημένη με τα νούμερα. Βεβαίως θα στενοχωρηθώ και θα το πάρω σπίτι μου μετά»

Στο Ευτυχείτε και στην Έλενα Πολυκάρπου έδωσε συνέντευξη η Φαίη Μαυραγάνη η οποία μίλησε για την καριέρα της κι αν την καθοδηγούν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τον έγγαμο βίο με τον Νίκο Μάνεση.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είμαι κολλημένη με τα νούμερα, όχι απλά τα βλέπω. Με επηρεάζουν. Βεβαίως θα στενοχωρηθώ και θα το πάρω σπίτι μου μετά. Θα σκεφτώ ότι έκανα εγώ κάτι λάθος. Δεν θα με πάρεις από το Cnn και θα μου πεις σου δίνω 10.000 ευρώ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα σου πω φύγαμε. Θα το σκεφτώ πολλές φορές και το πιο πιθανό είναι να σου πω όχι.»

Για το γεγονός ότι ο γάμος της και τα παιδιά της είναι μακριά από τα φώτα δημοσιότητας απάντησε: «Είναι 100% επιλογή ζωής. Έτσι είναι η ζωή μας. Έτσι ζούσαμε κι ότι κάνουμε αυτήν την δουλειά δεν έχει αλλάξει κάτι στην ζωή μας. Ευτυχώς ο Νίκος έχει ένα χαρακτήρα που μου ταιριάζει απόλυτα παρόλο που κάνει μια δουλειά που είναι στο νούμερο ένα, για εμένα είναι ο κορυφαίος. Δεν ζει με βάση αυτήν την κορυφή αλλά σεμνά, ταπεινά, μετρημένα στο σπίτι του με την οικογένειά του. Αυτό το κομμάτι του Νίκου είναι αυτό που έχω ανάγκη. Δηλαδή έχω ανάγκη από έναν άνθρωπο που δεν βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του και ό,τι κάνει το κάνει υπέροχα. Κάθε φορά που έχουμε ένα θέμα και το έχουμε παίξει λέω α κοίταξε πως το έκανε ο Νίκος, δεν το σκέφτηκα. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω. Είμαστε μαζί σχεδόν 19 χρόνια.»

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα