Μην χασετε

«Φάρμα»: Έξαλλος ο Ερωτόκριτος – «Φεύγω τώρα ή θα κοιμηθώ όπου γουστάρω»

Μια αιφνιδιαστική απόφαση πήρε ο Ερωτόκριτος, ανακοινώνοντας εν βρασμώ ψυχής ότι αποχωρεί από τη «Φάρμα».

Ο σχεδιαστής μόδας, ο οποίος ήταν υπηρέτης την περασμένη εβδομάδα και κοιμόταν σε ξεχωριστό σπιτάκι, πήγε να κοιμηθεί το τελευταίο βράδυ, μετά την αποχώρηση της Μαρίας ωστόσο ενημερώθηκε από την παραγωγή ότι θα πρέπει να μείνει στο σπίτι με τους υπόλοιπους.

 

Advertisements

 

Ο ίδιος ακούγοντας την εντολή αντέδρασε και ζήτησε τον λόγο, με τον άνθρωπο ωστόσο της παραγωγής να του ανακοινώνει ότι αυτή είναι η εντολή για αυτήν την εβδομάδα.

Ο Ερωτόκριτος μπήκε στο σπίτι και μιλώντας στην κάμερα είπε: «Φεύγω τώρα. Ή θα φύγω τώρα ή θα κοιμηθώ όπου γουστάρω και φεύγω αύριο».

Οι συγκάτοικοί του στη «Φάρμα» προσπάθησαν να τον μεταπείσουν με τον ίδιο να λέει ότι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Ο Θανάσης Πάτρας, ως ο αρχηγός πήρε τον λόγο. «Είπα ότι θέλω να μείνει ο Ερωτόκριτος γιατί δημιουργεί θετική αλληλεπίδραση στην ομάδα. Είναι σαν να με λες μ… Εμένα προσβάλεις με αυτό που κάνεις. Είπα να κάτσεις για τη συμπεριφορά που έχεις και τώρα θες να φύγεις γιατί σου είπαν να αλλάξεις κρεβάτι. Ή μας κοροϊδεύεις και είσαι άλλος, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να φύγεις», του είπε.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα