Μην χασετε

Υπνοδωμάτια με ουδέτερο decor: Ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και στυλ

Οι γήινες και οι παλ αποχρώσεις είναι αυτές που ταιριάζουν απόλυτα σε ένα υπνοδωμάτιο γιατί δημιουργούν το χαλαρωτικό αποτέλεσμα που ζητάμε στο τέλος της ημέρας μας.

Μοβ, μπεζ και γκρι Οι τρεις αυτές αποχρώσεις ενώνονται πολύ αρμονικά σε αυτό το δωμάτιο και δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα στον χώρο. Οι κουρτίνες και ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι είναι σε παλ μοβ, ενώ το χαλί και το κομοδίνο σε απαλό γκρι. Το κρεβάτι και τα μαξιλάρια συνδυάζουν δύο διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ που ταιριάζει πολύ με το λευκό. Το πάτωμα είναι φτιαγμένο από πολύ ανοιχτόχρωμο ξύλο που φαίνεται σαν μπεζ ενώ το στιλ ολοκληρώνεται με τα πολύ χαμηλωμένα φωτιστικά που ξεκινάνε από το ταβάνι και φτάνουν σχεδόν μέχρι το ύψος των κομοδίνων.

thehomeissue_giinies04
Το μοβ, το γκρι και το άσπρο είναι τρία χρώματα που ταιριάζουν πολύ σε ένα υπνοδωμάτιο.

Παλ αποχρώσεις με μαύρες λεπτομέρειες Αυτό το δωμάτιο έχει διακοσμηθεί με έμφαση στις αποχρώσεις του λευκού και του γκρι. Ένα ξύλινο μπαούλο στο πάτωμα και ένα ιδιαίτερο ξύλινο τραπεζάκι, σπάνε λίγο τη χρωματική μονοτονία του δωματίου, ενώ η μαύρη βελουτέ κουβέρτα ολοκληρώνει το στιλ του δωματίου δίνοντας την κατάλληλη ποσότητα εντυπωσιασμού.

thehomeissue_giinies01
Αυτό το δωμάτιο έχει διακοσμηθεί εξολοκλήρου με λευκό εκτός από την κατάμαυρη βελούδινη κουβέρτα που δημιουργεί μια πολύ όμορφη και έντονη αντίθεση.

Γήινες αποχρώσεις Σε αυτό το δωμάτιο έχουν επιλεχθεί γήινες αποχρώσεις ενώ η ταπετσαρία με το δέντρο στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι, δίνει μια ωραία πινελιά στον χώρο που ταιριάζει πολύ με γήινα χρώματα όπως το μπεζ, το καφέ και το μαύρο. Δίπλα στον τοίχο, και λόγω έλλειψης χώρου, έχουν τοποθετηθεί μερικά ράφια για τα βιβλία, ενώ πάνω από τη συρταριέρα έχει δημιουργηθεί μια μοντέρνα gallery τοίχου.

Advertisements
thehomeissue_giinies02
Η ταπετσαρία δίνει χαρακτήρα σε όλο το δωμάτιο.

Καφέ με άσπρο Πρόκειται για δύο χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν φανταστικά μεταξύ τους δημιουργώντας μια μοναδική αντίθεση. Στο κρεβάτι έχει στρωθεί ένα άνετο πάπλωμα που ακουμπάει στο έδαφος (όπως επιβάλλει η μόδα τελευταία). Πάνω από το λευκό πάπλωμα έχουν τοποθετηθεί καφέ μαξιλαράκια, ενώ πίσω από το κρεβάτι υπάρχει ένα όμορφο κάδρο που δίνει ζεστασιά στον χώρο. Ο φωτισμός έχει τοποθετηθεί ολόσωστα ώστε να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.

thehomeissue_giinies03
Το καφέ είναι μια πολύ ζεστή απόχρωση που με τον κατάλληλο φωτισμό δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα σε ένα υπνοδωμάτιο.

Industrial στιλ Αν σας αρέσει το industrial στιλ διακόσμησης τότε μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε γήινες αποχρώσεις σε αυτό καθώς ταιριάζουν πολύ με αυτόν τον τύπο διακόσμησης. Στο συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο έχει επιλεχθεί το γκρι ως βασικό χρώμα σε διάφορες αποχρώσεις. Ο χώρος έχει διακοσμηθεί με μερικά ξύλινα διακοσμητικά και μικροέπιπλα ενώ τα ορθογώνια κάδρα δίνουν ακόμα περισσότερο στιλ στο δωμάτιο.

thehomeissue_giinies05
Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ και στην industrial διακόσμηση.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι φανταστική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο. Αν επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό και χρώματα όπως το καφέ, το μπεζ, το μπλε ή το γκρι θα έχετε ένα υπνοδωμάτιο που θα ζηλεύει ο κάθε καλεσμένος σας. Αν δεν είστε φαν της πολυχρωμίας, τότε επιλέξτε ένα χρώμα και διακοσμήστε με αυτό, και με διαφορετικές αποχρώσεις του, το δωμάτιό σας.

spirossoulis.com

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα