Μην χασετε

Υπέροχες μικρές αυλές για ανοιξιάτικη χαλάρωση

Έχετε ένα πολύ μικρό χώρο, που δεν μπορείτε καν να τον πείτε «αυλή«; Σίγουρα πιστεύετε ότι είναι αρκετά άχρηστος. Αλλά, σήμερα έχω συγκεντρώσει κάποιες ιδέες για να σας δείξω ότι ακόμα και οι μικρότεροι χώροι μπορούν να γίνουν μικρές οάσεις χαλάρωσης. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται σαν πρόκληση, μπορείτε να βρείτε τον τρόπο που λειτουργεί για το χώρο σας. Ελέγξτε αυτές τις  υπέροχες ιδέες για μικρές αυλές και πάρετε την έμπνευσή σας.

Advertisements

Φυτά και λουλούδια

Εάν από την αυλή σας λείπει το πράσινο, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τον κάθετο χώρο. Κάθετοι κήποι είναι τόσο δημοφιλείς. Θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το μικρό σας χώρο σε μια πράσινη όαση.

Έπιπλα

Μικροί χώροι θα δείχνουν ακόμα μικρότεροι εάν τους γεμίζετε με τεράστια έπιπλα. Αντ ‘αυτού, βάλτε μικρά φωτεινά έπιπλα. Αυτό θα κάνει τον χώρο να φαίνεται ευάερος και άνετος.

Φωτισμος

Αν θέλετε να το κάνετε με τον φθηνότερο τρόπο, τότε είστε ελεύθεροι να γίνετε δημιουργικοί με αυτό. Τα φώτα σειράς είναι μια αρκετά φθηνή επιλογή που θα φανεί πολύ καλύτερα. Επίσης, τα κεριά είναι μια ωραία επιλογή για να εξετάσετε.

Επιπλέον τέχνασμα: Αν θέλετε να χωρίσετε το χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά για δάπεδα. Με αυτόν τον τρόπο, ο χώρος σας θα φανεί οπτικά μεγαλύτερος. Μπορεί να είναι σκυρόδεμα και χαλίκι, πέτρα ή ακόμη και πλακάκι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα