Μην χασετε

Υπέροχα νυφικά χτενίσματα με λουλούδια!

Κάθε γυναίκα όταν ντύνεται νύφη θέλει να δείχνει ο καλύτερος και πιο γοητευτικός εαυτός της. Όμως όλες ξέρουμε ότι δείχνουμε στα καλύτερά μας όταν το στυλ συμφωνεί με το γούστο μας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρότυπο νυφικού look, διότι πολύ απλά σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα της ζωής μας ντυνόμαστε όπως εμείς θέλουμε.

Για εσάς τα ρομαντικά παιδιά των λουλουδιών που θέλετε να ξεφύγετε από το πολύ αριστοκρατικό στυλ, σας έχουμε τα ωραιότερα νυφικά χτενίσματα για την ημέρα του γάμου σας! Άλλωστε, το καλοκαίρι πλησιάζει και με τις ζέστες, κάτι λιγότερο «στημένο» σίγουρα θα ήταν και πιο βολικό για σας. Άρα, τα λουλούδια είναι ό,τι πρέπει!

Λουλούδια σε νυφικά χτενίσματα!

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

1. Στεφάνι λουλουδιών

Νεανικό και πολύ απλό look, όπου ένα περίτεχνο στεφάνι και οι επιμελώς ατημέλητες μπούκλες αρκούν για να κλέψουν την παράσταση!

Advertisements

2. Στεφάνι με χαμηλή αλογοουρά

Με ένα απλό και ρομαντικό νυφικό, ο χαλαρός κότσος με ένα στεφανάκι και πάλι θα σας κάνει να νιώσετε σαν χωριατοπούλα που κλέφτηκε με τον αγαπημένο της!

3. Μικρά λουλούδια στα μαλλιά

Τα διάσπαρτα ανθάκια στις μπούκλες και το μαζεμένο μαλλί στο πλάι δίνουν ένα ανάλαφρο και ταυτόχρονα επίσημο αέρα. Προτιμήστε το αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη πλάτη στο νυφικό σας.

4. Μεγάλο στεφάνι

Αν έχετε σγουρά μαλλιά -τυχερούλες- τα μεγάλα λουλούδια προτείνονται, διότι τα μικρά θα εξαφανιστούν στο χτένισμά σας. Με το χαλαρό μάζεμα προς τα πίσω, αναδεικνύεται και το πρόσωπο.

5. Χαμηλή αλογοουρά με λουλούδια

Ένα εντελώς ανάλαφρο χτένισμα για μια εναλλακτική ατμόσφαιρα, το οποίο άνετα κάνετε και μόνη σας. Αρκούν μερικά φρέσκα λουλούδια στην αλογοουρά σας!

Advertisements

6. Σινιόν με πολλά λουλούδια

Αν θέλετε να έχουν τα λουλούδια τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να μαζέψετε περίτεχνα τα μαλλιά σας, είναι μια ιδανική επιλογή, που θα σας κάνει να νιώθετε μια ρομαντική αριστοκράτισσα!

7. Σινιόν με διάσπαρτα λουλούδια

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Το σινιόν με διάσπαρτα λουλουδάκια δίνει έναν επίσημο αέρα που «σπάει» λίγο από τα λουλούδια. Θα το δείτε συχνά, αλλά παραμένει διαχρονικό!

8. Στέκα από λουλούδια και φύλλα

Η επιλογή της Μπριάνα ΜακΝτάου όταν παντρεύτηκε τον Ματ Χέλντερς των Arctic Monkeys, μια στέκα από λουλούδια και φύλλα σε συνδυασμό με μια αλογοουρά, δίνει έναν ρομαντικό τόνο στο λουκ σου.

9. Μπαντάνα με λουλούδια

Αν είστε λίγο περισσότερο του boho style, αφήστε ελεύθερες τις μπούκλες σας και φορέστε μια υφασμάτινη μπαντάνα, που θα στολίσετε μετά με λουλούδια!

10. Σινιόν με λουλούδια και φύλλα

Μια παραλλαγή του κλασικού σινιόν, αυτή τη φορά με λίγο μεγαλύτερα λουλούδια. Αν θέλετε να φαίνονται λίγο παραπάνω χωρίς να κρύβουν τα μαλλιά σας, προτιμήστε το!

Advertisements

11. Πλεξούδα με λουλούδια

 

Ό,τι πιο ρομαντικό και girly! Ειδικά για νεότερες νύφες, είτε πλεξούδα είτε ψαροκόκαλο θα δείχνει έναν αέρα αθωότητας και φυσικής ομορφιάς αν τη στολίσετε με ανθάκια!

12. Στέκα με λουλούδια και πέπλο

Μπορεί να είναι επίσημο, ανάλαφρο και ρομαντικό! Μια στέκα στα μαλλιά με λίγα λουλούδια στο πλάι και πίσω, συνοδευόμενη από το κλασσικό πέπλο και προσεγμένες μπούκλες – και είστε έτοιμες!

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Διάλεξε αυτό που σε κάνει να νιώθεις σούπερ, με τη βοήθεια ενός καλού κομμωτή της εμπιστοσύνης σου. Λάβε υπόψην σου το περιβάλλον της εκκλησίας και του μετέπειτα γλεντιού καθώς και το τι σε βολεύει για να ευχαριστηθείς τη βραδιά! Ένα είναι σίγουρο: έτσι και νιώθεις σούπερ, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να μη βγει προς τα έξω!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα