Μην χασετε

Τόνυ Δημητρίου: Δικοί μου άνθρωποι στεναχωριόντουσαν, λέω δεν γαμ!@ται και παντρεύτηκα

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Τόνυ Δημητρίου. Ο ηθοποιός που τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Παριζιάνα» μίλησε για την απόφαση του να παντρευτεί μα και να χωρίσει.

Advertisements

Στο μέλλον σκέφτεσαι το γάμο κι ένα ακόμα παιδί;

Δεν σκέφτομαι τίποτα, τίποτα δεν ήρθε στη ζωή μου προγραμματισμένα. Ποτέ δεν πίστευα στο θεσμό του γάμου, ποτέ μου δεν ήθελα να παντρευτώ.

Γιατί παντρεύτηκες;

Είδα ότι κάποιοι άνθρωποι στεναχωριόντουσαν που δεν παντρευόμουν και για να τους κάνω όλους χαρούμενους, είπα: «Δεν γαμ…ται». Ο γάμος είναι ένα χαρτί από τη στιγμή που είμαι μαζί με έναν άνθρωπο, μένω μαζί, κάνω ή όχι παιδιά μαζί του, ποια είναι η διαφορά; Το πιστοποιητικό γάμου θα σε κάνει; Δηλαδή, αν δεν πάρεις πιστοποιητικού θανάτου, δεν πέθανες; Ο γάμος είναι ένα χαρτί που δυσκολεύει δύο ανθρώπους να χωρίσουν όταν θέλουν. Αν είμαστε καλά οι δυο μας και είμαστε παντρεμένοι, στην περίπτωση που θέλουμε να χωρίσουμε, θα μας στοιχίσει 2.5000 ευρώ και πολλά τρεξίματα. Αν δεν είμαστε παντρεμένοι, θα φιληθούμε και θα πούμε «αντίο».

Λύνεται τόσο «βελούδινα» μια σχέση;

Όχι, δεν υπάρχουν «βελούδινα διαζύγια». Ζούμε σε μια σύγχρονη κοινωνία και τα μέτρα αυτά είναι γραφειοκρατικά και εισπρακτικά. Ο γάμος γίνεται για να πάρει λεφτά η εκκλησία και μετά οι δικηγόροι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα