Μην χασετε

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο σφοδρός έρωτας με την Ζωή Λάσκαρη και ο χωρισμός από την Μαρινέλλα που του κόστισε πολύ

Τα ημερολόγια της αδερφής του Τόλη Βοσκόπουλου μας μιλάνε για τους μεγάλους έρωτες που τον σημάδεψαν βαθιά.

Advertisements

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε σφόδρα τη Ζωή Λάσκαρη. «Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο ”Μαριχουάνα Στοπ”. Τρελάθηκε όταν γνώρισε τη Ζωή. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Ξέχασε σπίτι, δουλειά και συνεργάτες, τα πάντα και έφυγε μαζί της» γράφει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η ιστορία με τη Ζωή Λάσκαρη κράτησε 3 χρόνια. Αυτά τα χρόνια ήταν γεμάτα με έρωτα και πάθος. Αποφάσισαν να χωρίσουν γιατί ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

 

Την περίοδο εκείνη η Μαρινέλλα συμπαραστάθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έσκασε σαν βόμβα το νέο «Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται».

«Εμειναν μαζί για 8 χρόνια παρόλο που η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πολύ δύσκολη κι αυτό γιατί ο Τόλης αγαπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Τζωρτζίνα. Έκανε υπομονή μέχρι τη μέρα που άνοιξε την πόρτα κι έφυγε.

Όταν έφυγε από την Λάσκαρη πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα όμως δεν πήρε τίποτα. Μπήκε απλά στο αυτοκίνητο κι έφυγε. Του κόστισε πολύ με αποτέλεσμα να πάθει γαστρορραγία και να μπει στο νοσοκομείο. Σωματικά μπορεί να συνήλθε, η ψυχή του όμως έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη» έγραφε η αδερφή του.

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα