Μην χασετε

Τσιφτετέλι, σ∈ξισμός, τσάμικα & κωλοτούμπες: τί εννοεί η Βίκυ;

Με μαμά αντιπρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντάει σε όλους όσοι… αλληθώρισαν σεξιστικά από το τσιφτετέλι της.

Advertisements

Το τσιφτετέλι φωτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον γάμο της Μαρίας Μενούνος έγινε viral. Μέχρι εδώ όλα καλά. Από σήμερα όμως, τα πράγματα αλλάζουν αφού η παρουσιάστρια πήρε θέση μέσω του λογαριασμού της.

“Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤”, ήταν τα λόγια της λεζάντας που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤ #weddingparty #wedding #kalamatiano #kalamata #tsamiko #tsifteteli #vikychatzivasileiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

Τι εννοεί άραγε η παρουσιάστρια; Ποιον “δείχνει”; Για την ιστορία όλα ξεκίνησαν από τον σχολιασμό του δημοσιογράφο και αντιπροέδρου του Alpha Δήμου Βερύκιου. Αυτός είναι ο άνθρωπος που “τσίμπησε” το σχόλιό του παραπάνω, λέγοντας ανέμσα σε άλλα, ότι  «χόρεψε ένα τσιφτετέλι πριν τα… στερνά της»!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα