Μην χασετε

«Τσιν τσιν, ευχαριστώ που ήρθατε» – Αυτό το βίντεο άνδρα σε καραντίνα που πίνει το κρασί του έχει γίνει το απόλυτο viral

Πρόκειται για ένα βίντεο που πόσταρε η Ναόμι Κάμπελ και έχει πάνω από 700.000 likes. Ενα βίντεο που συνοδευόταν από τη λεζάντα social distance που είναι και η βασική οδηγία για να αποφύγουμε να κολλήσουμε κορωνοϊό.

Το βίντεο δεν διευκρινίζεται αν είναι από κάποιον που βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού, φίλο της Μαύρης Γαζέλας, ή απλά κάποιο βιντεάκι που αλίευσε η Κάμπελ από το Διαδίκτυο και απλά κολλάει γάντι στην περίσταση.

Ο πρωταγωνιστής του viral βίντεο, πάντως, απολαμβάνει το κρασί του μαζί με τους… φανταστικούς φίλους του. Μάλιστα, τσουγκρίζει το ποτήρι μαζί τους! Πώς; Μέσα από τα είδωλα του εαυτού του που δημιουργήθηκαν στους καθρέφτες του μπάνιου του.

«Τσιν, τσιν, ευχαριστώ που ήρθατε», ακούγεται να λέει ενώ τσουγκρίζει το ποτήρι με το κρασί του με το… είδωλό του στον καθρέφτη και συνεχίζει για να τσουγκρίσει και με τους… υπόλοιπους… «Τσιν, τσιν», «Τσιν, τσιν ευχαριστώ» και συνεχίζει…

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα