Μην χασετε

Τριαντάφυλλος: Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια.

Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής απάντησε πρώτη φορά στις κατηγορίες της παρτενέρ του στο «Just the 2 of Us»Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» είπε πως ο Τριαντάφυλλος της έκανε bullying και πήγε να τη χτυπήσει, τόσο στην πρόβα στο στούντιο, όσο και μετά το τέλος της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, που είχαν πάει καλεσμένοι.

«Έχω ένα κόμπο στον λαιμό από χθες. Νιώθω πολύ άσχημα. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, όχι να πολεμήσω. Στο τρίτο live θα μου έλεγαν πως εγώ έφερα τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός γιατί να γίνει γνωστός με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ήμασταν την Τρίτη στο στούντιο. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί και η πιανίστρια. Κάναμε το τραγούδι πρόβα και της είπα να μην τραγουδάει έτσι γιατί είναι τσιριχτή η φωνή της. Μου είπε να φύγω από εκεί και ότι θα μιλάει μόνο η Βικτώρια. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί… Έλεος.

Advertisements

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή κάνει πρόβα μαζί μου. Αφού την έχω δείρει την Τρίτη με πήρε αγκαλιές και φιλιά; Την Κυριακή είπε πως θα ήθελε παρτενέρ τον Χολίδη. Μόλις τελείωσε η εκπομπή της είπα πως την έχω στηρίξει και με άδειασε. Της είπα “απλά μη μου ξαναμιλήσεις. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου”.

Πήγα να ξεβαφτώ. Έχω μάρτυρες. Η ίδια κυρία κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ πως ήθελε να τη σκοτώσει. Όλοι θέλουμε να σκοτώσουμε την Ευρυδίκη. Εγώ πήγα να τραγουδήσω, όχι να χτυπήσω κανέναν. Βάλτε τις κάμερες να το δείτε. Εγώ είμαι πατέρας. Γιατί να χτυπήσω; Στα παντελόνια που φοράω θα δεχτώ τη συγγνώμη. Και μετά και από την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο θα πρέπει να δείξει ότι είμαστε άνθρωποι. Αυτό ήταν bullying σε έναν άντρα. Εγώ δε θέλω τέτοια λεφτά. Αν ζητήσει συγγνώμη θα κάνω πίσω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος.

Τα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου επιβεβαίωσε μάλιστα και ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και η Βικτώρια Χαλκίτη.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα