Μην χασετε

Τραμπούκος μέθυσε του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε εμετό και «έσπασε» το κεφάλι της γυναίκας του επειδή δεν τα καθάρισε.

«Έσπασε» το κεφάλι της γυναίκας του επειδή αρνήθηκε να καθαρίσει τον εμετό του μετά από μεθύσι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι.

Advertisements

Ο… τραμπούκος σύζυγος έγινε έξαλλος όταν η γυναίκα του αρνήθηκε να καθαρίσει το μπάνιο όταν εκείνος γύρισε στο σπίτι τους στο Σνίτερφιλντ της Βρετανίας μεθυσμένος και έκανε εμετό.

Ο 44χρονος Σον ΜακΚάλλιον χτύπησε άγρια τη 42χρονη Βικτόρια, πιέζοντας το κεφάλι της με τόση δύναμη σε ένα παράθυρο που φάνηκε το κρανίο της.

 

Όπως ακούστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η Βικτόρια κοιμόταν, όταν ο Σον τη φώναξε στο μπάνιο να «τον βοηθήσει». Όταν η 42χρονη του απάντησε «τι θες να κάνω εγώ τώρα», έγινε έξαλλος, προσπάθησε να ξεκολλήσει το καπάκι της λεκάνης για να τη χτυπήσει και αφού δυσκολευόταν της έσπασε το κεφάλι πάνω στο παράθυρο.

Κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, ο ΜακΚάλλιον φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ξέρει ότι είμαι ο τύπος του άνδρα στον οποίο δεν μπορείς να φωνάξεις»… Αρχικά αρνήθηκε ότι είχε επιτεθεί στη σύζυγό του και ισχυρίστηκε ότι γλίστρισε και έπεσε αλλά έπειτα δήλωσε ένοχος.

Ο ΜακΚάλλιον καταδικάστηκε χθες σε 18 μήνες φυλάκισης.

 

Πηγή: reader.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα